Prima apariţie pe covorul roşu a cuplului George şi Amal Clooney după ce au devenit părinţi. Cât de glam au fost la Festivalul de film de la Veneţia!

 Florentina Liutic
.

George Clooney şi-a prezentat sâmbătă la Festivalul de film de la Veneţia cel mai recent film al său, Suburbicon”, o povestea despre rasismul din America anilor 50. Este cel de-al 6-lea film regizat de Clooney şi pelicula cu care speră să câştige Leul de Aur la ediţia de anul acesta a celebrului festival.

Actorul şi producătorul american a păşit pe covorul roşu al Festivalului împreună cu soţia lui, Amal Clooney, aceasta fiind prima apariţie a lor pe covorul roşu după ce au devenit părinţi de gemeni în luna iunie.

Vezi si:

Masini care au facut istorie in filme

Îmbrăcat într-un smoking negru, Clooney a fost extrem de elegant, însă Amal a furat toate privirile. Avocata specializată în drepturile omului a arătat divin într-o rochie lungă, lila, care i s-a potrivit perfect. Sarcina nu a lăsat urme asupra siluetei sale, Amal radiind de fericire şi având o strălucire pe chip şi în priviri, dată cu siguranţă de maternitate.

Veneţia ocupă un loc aparte în inimile celor doi, acesta fiind oraşul în care s-au căsătorit în urmă cu 3 ani în cadrul unei ceremonii extrem de romantice la care i-au avut alături pe cei mai buni prieteni, printre aceştai aflându-se Matt Damon sau Cindy Crawford.

Foto: Hepta

 

Amal si George Clooney la Festivalul de film de la VenetiaAmal si George Clooney la Festivalul de film de la Venetia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton