Recomandare de weekend de la Otravă

 Adina Vilcea
.

Recomandările de weekend din această săptămână vin de la Cristian Șimonca ( Blogu lu’ Otravă ). Acesta are câteva ponturi și pentru cei care vor să se distreze, dar și pentru cei care preferă o comedie relaxantă sau o cină în oraș.

 

Unde ieșim în weekend? Dacă vă puneți întrebarea asta eu am câteva varinate, câteva recomandări de care chiar va rog să țineți cont. Pentru cei care vor să iasă la iarbă verde și să meargă la concerte am ceva foarte bun în weekendul asta. Cea de-a patra ediție Bucharest GreenSounds Festival, cel mai efervescent festival internațional de muzică eclectică din Capitală, va avea loc în weekendul 18 – 20 august 2017, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle! Avem în program Alborosie, Morcheeba, Subcarpați, Pixels, The Mono Jacks și încă câteva trupe foarte cool pe partea asta de muzică indie.

Cine e pasionat de film? Dacă sunteți în căutarea unei comedii în perioada asta..am o recomandare pentru voi. „La pazza gioia”, în regia lui Paolo Virzì, o comedie nebună despre libertate și bucuria de a trăi fiecare zi la maxim. O prietenie imprevizibilă și emoționantă între două fugare, în căutarea iubirii. Povestea a două femei total diferite care ajung să se apropie într-un context mai puțin obișnuit: în timp ce sunt internate la un sanatoriu de psihiatrie din Toscana. Beatrice are o imaginație bogată și vorbeșe încontinuu. Se crede contesă miliardară și îi place să creadă că are liderii globali la picioare.

Pentru cei care vor să iasă la un restaurant cu mâncare buna și unde să găsească o atmosferă cool am un loc foarte tare. Fish House este un restaurant unde puteți încerca fructe de mare foarte proaspete și foarte gustoase și tot felul de preparate din pește. Restaurantul este pe Calea Floreasca 91-111 și are o terasă foarte cool. Pentru cei care își doresc o seară made in Spain am și aici o recomandare foarte bună. Cel mai bun gin din București și cea mai bună paella le găsiți la La Finca Alioli. O să vă îndrăgostiți de ginul făcut de oamenii ăștia. 🙂

Citește și:

Acasă la Diana Enciu și Otravă – Doi bloggeri și o casă cu povești

Otravă a dezvăluit cum a ajuns să se căsătorească cu Diana Enciu și ce planuri de viitor au

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton