Povestea de dragoste dintre Felicia Filip și soțul ei. S-au îndrăgostit în stația de autobuz și sunt căsătoriți de 29 de ani: „Am ştiut cum să ne înjumătăţim încercările”

 Lixandru Livia
.

Felicia Filip și regizorul de operă Cristian Mihăilescu sunt căsătoriți de 29 de ani și formează unul dintre cele mai solide cupluri. Celebra soprană, care pe 20 martie va împlini 61 de ani, a povestit cum și-a cunoscut soțul și care este secretul căsniciei lor.

1404054.1-filip01404054.1-filip0

Într-un interviu oferit pentru postul online A7TV, artista a vorbit despre povestea ei de dragoste. Felicia Filip și regizorul de operă Cristian Mihăilescu s-au întâlnit în vremea când el era tenor la Opera Națională și făcea și cronică muzicală.

Își spuneau povești în stația autobuzului care o ducea acasă și vorbeau de toate sub un bec chior. Felicia și Cristian au făcut cununia civilă între două repetiții pentru un spectacol important. „Suntem, încă, doi copii care își construiesc visele împreună', a spus solista

„Dumnezeu a ales ca noi doi să fim pe veci împreună'

Felicia Filip a povestit pentru Click!, într-un interviu mai vechi, despre secretul care îi ține căsnicia atât de unită.

„Îmi place să spun că eu şi soţul meu suntem două jumătăţi care s-au întâlnit şi se completează perfect în viaţă. Din miliardele de posibilităţi Dumnezeu a ales ca noi doi să fim pe veci împreună.

Important în viaţă este că am ştiut când să dăm o altă şansă şi am ştiut să ne bucurăm când partenerul a avut succes. Am ştiut cum să ne înjumătăţim încercările care au apărut cu timpul în viaţă să putem trece mai uşor prin ele. De când ne-am întâlnit ne spunem în fiecare dimineaţă -Bună dimineaţa, soare!» şi ziua noastră ajunge să fie mult mai frumoasă', a spus Felicia Filip.

Cine este Felicia Filip

Felicia Filip a realizat o premieră în muzica românească, fiind prima soprană care s-a asociat cu o trupă rock, după modelul Montserrat Caballe – Freddie Mercury. Primul album de rock-simfonic din România, realizat împreună cu formația Iris a fost Athenaeum, urmat în 2007 de colaborarea pe care au avut-o în realizarea albumului Iris 30 de ani: Cei ce vor fi. Două dintre melodiile de mare succes au fost: „De vei pleca” și „Baby”.

Din anul 2014, se află la conducerea Operei Comice pentru Copii din București, instituție care îi încântă pe cei mici cu spectacole excepționale și cu nenumărate activități conexe

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton