O româncă din Spania vorbește despre restricțiile impuse de pandemia de coronavirus: "Nu ai voie să cumperi mai mult de două-trei bucăți din același produs. E o situație foarte dificilă"

 Cica Cristina
.

Este pandemie de coronavirus, Spania fiind a treia cea mai afectată țară din lume, după China și Italia. Cu peste 20.000 de cazuri și peste 1.000 de morți, situația s-a înrăutățit, astfel că autoritățile au impus măsuri drastice. O româncă stabilită în Spania vorbește despre restricțiile care au survenit din pricina COVID-19.

Larisa a povestit pentru PRO TV cum se desfășoară viața sa în ultima perioadă, din cauza pandemiei de coronavirus. Susține că în magazine ești obligat să te dai cu gel dezinfectant, că oamenii nu pot achiziționa mai mult de două-trei produse de același fel, că se aplică amenzi dacă ieși din casă fără foaie de lucru, că în mașini nu au voie să călătorească mai mult de două persoane, una în față, cealaltă în spate.

„A 5-a zi acasă, închiși, nu putem ieși decât o dată pe săptămână la cumpărături. Nu mă așteptam să văd că chiar toată lumea rămâne acasă, am fost ieri la magazin pentru că rămăsesem fără alimente. Imediat ce intri te obligă să te dai cu gel dezinfectant. Nu ai voie să cumperi mai mult de două-trei lucruri din același produs. E o situație foarte dificilă. E un pic amuzant – nu e hârtie igienică pe nicăieri.

În fiecare seară la ora 20 ieșim la geam și aplaudăm în semn de mulțumire pentru ei care luptă pentru noi. Pe stradă dacă nu ai o foaie de la lucru, poliția îți dă amendă care pornește de la 600 de euro. În mașină nu ai voie mai mult de două persoane, unul conduce, iar al doilea poate sta numai în spate', a povestit Larisa.

Foto: Captura PRO TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton