Pomană cu 150 de invitați și 6 preoți pentru Petrică Mîțu Stoian, la un an de la moartea artistului: "A fost frumos!"

 Laciu Andreea
.

În data de 6 noiembrie se împlinește un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Regretatul artist de muzică populară s-a stins din viață la 61 de ani și a lăsat multă durere în urma lui. Cauza decesului a fost un stop cardio-respirator și și-a dat ultima suflare pe un pat de spital din Reșița. Cele două surori ale cântărețului suferă și acum, dar și-au adunat puterile ca să facă o pomană uriașă în memoria acestuia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Se pare că la eveniment au participat în jur de 150 de invitați, iar slujba a fost realizată de șase preoți. Cele două surori ale lui Petrică Mîțu Stoian au pornit un veritabil război cu impresarul Doru Gușman, cel care s-a ocupat ani de zile de cariera cântărețului de muzică populară. Toate discuțiile în contradictoriu au plecat de la moștenirea de un milion de euro, lăsată în urmă de regretatul artist.

petrica-mitu-stoian-1petrica-mitu-stoian-1

Pomană impresionantă în amintirea lui Petrică Mîțu Stoian

Artistul abia se vindecase de COVID-19, atunci când a încercat să își curețe plămânii cu diverse tratamente. Din păcate, cântărețul a murit la vârsta de 61 de ani, după ce au apărut niște complicații. Maria Tărchilă, una dintre surorile lui Petrică Mîțu Stoian, a plecat în Austria după ce s-a ocupat de pomană.

„Maria este acum în Austria, la fiica sa. I-am făcut pomana de un an lui Petrică weekend-ul care a trecut la Isverna. Au fost prezente în jur de 150 de persoane, 6 preoți. A fost frumos! Pot să vă zic că o să fie și alte evenimente în memoria lui în perioada următoare. Acum vă rog să mă scuzați, nu aș vrea să mai dau mai multe detalii. La revedere', a declarat administratorul familiei, în exclusivitate pentru Click.ro.

Citește și: Ce a pățit Constantin Enceanu la filmările videoclipului dedicat lui Petrică Mîțu Stoian: „Mi s-a făcut pielea de găină'

Citește și: Carmen Brumă și Mircea Badea, nevoiți să se mute de urgență din apartamentul în care locuiau cu fiul lor: „Nu s-a mai putut”

Citește și: Scandal la pomana lui Petrică Mîțu Stoian, între familia și prietenii regretatului artist: „Pe Constantin Enceanu nu îl chemăm”

Citește și: Takeoff de la trupa Migos a murit împușcat. Avea 28 de ani

Ce spune impresarul artistului despre cauza morții acestuia

Cântărețul s-a stins subit din viață, iar impresarul lui Petrică Mîțu Stoian este convins că decesul acestuia ar fi fost cauzat de tratamentele neconvenționale pe care le-a făcut acesta, după ce s-a vindecat de COVID-19.

„I-a venit lui ideea să se ducă la această cameră hiperbarică. A luat numărul de pe Internet. Era una la Constanța și una la Reșița. Nu l-am putut opri! Nici de la filmări, nici să plece la clinică! Eu am simțit că nu-i va face bine, că are probleme cu inima.

El a spus că medicii îi fac analize acolo. Nu știu dacă i le-au făcut sau nu. Nu mai era el cel din urmă cu o lună! Înainte să plece s-a dus și a luat mir, s-a miruit și a plecat! Am stat 16 ani împreună. Fetele mele îl iubeau ca pe mine! Suferim după el”, a povestit atunci Doru Gușman, în emisiunea lui Cătălin Măruță, conform sursei citate anterior.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton