Brigitta Gheorghe de la Chefi la Cuțite a recunoscut că are silicoane. Lina Chirilă: "Dar tu ai sutien, nu?"

 Raiciu Adriana
.

Lina Chirilă, întrebare îndrăzneață pentru Brigitta Gheorghe, la Chefi la cuțite. În ediția de luni seară, 31 octombrie, tanti Lia a avut o curiozitate în legătură cu Brigitta Gheorghe, așa că a întrebat-o direct dacă nu poartă sutien. Răspunsul concurentei din echipa lui Cătălin Scărlătescu a venit imediat, iar discuția dintre cele două a fost extrem de simpatică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În ediția de luni seara, 31 octombrie, tanti Lia i-a adresat o întrebare îndrăzneață Brigittei Gheorghe atunci când așteptau farfuriile pe bandă să intre în bucătăria show-ului. Concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu a întrebat-o direct pe colega ei dacă poartă sutien, înturcât știe că are implanturi mamare, iar femeiele care fac acest pas renunță la el.

chefi-la-cutitechefi-la-cutite

”Dar tu ai sutien, nu?. Am întrebat-o și eu, îmi era dragă așa. Dânsa are silicoane și știu că cele care își pun nu poartă sutien.”, a fost curiozitatea lui tanti Lina.

Citește și: Arminia Grad a fost eliminată de la Chefi la cuțite:'M-am văzut un pic mai departe'

Citește și: Cine este Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite.Este consultant în turism

Citește și:Mama lui Elon Musk vine în București.Ce va face Maye Musk în România și care este legătura ei cu Anamaria Prodan

Citește și:Câți bani a cheltuit miliardarul Peter Thiel la un restaurant din Brașov:„Nu au optat pentru nimic deosebit’

Lina Chirilă, întrebare îndrăzneață pentru Brigitta Gheorghe de la Chefi la cuțite

Brigitta Gheorghe nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să-i răspundă colegei sale. Astfel, tânara i-a mărturisit că, într-adevăr, și-a făcut operație de implant mamar, dar poartă sutien în continuare.

‘Eu am sutien, da”. Nu știu de unde i-a venit ideea să mă întrebe dacă am sutien. Da, sunt operată, am alăptat timp de 3 ani și am zis că la vârsta de 32 nu trebuie să te resemenzi cu un bust plat. Încurajez toate mămicile să facă dacă nu se simt bine în pielea lor”, a declarat Brigitta Gheorghe la Chefi la cuțite.

Tanti Lia a fost eliminată de la Chefi la cuțite

Tot în ediția de luni seara, Lina Chirilă a pregătit risotto cu curry, însă nu a reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați. Astfel, a primit cele mai puțin puncte și este cel de-al șaselea concurent care părăsește emisiunea.

Femeia și-a luat adio de la Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, dar și de la ceilalți concurenți.

”Am greșit condimentul și gata. Îmi este rușine, nu mai merg în bucătărie. Îmi este rușine! Mă duc acasă. ”, a declarat Lina Chirilă la Chefi la cuțite.

sursă foto- Facebook și captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton