Ce planuri are Sebastian Dobrincu, după ce a fost eliminat de la Survivor 2023: ”Îmi continui misiunea de a...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce planuri are Sebastian Dobrincu, după ce a fost eliminat de la Survivor 2023. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că celebrul antreprenor a fost eliminat din cea mai dură competiție, în urma unei accidentări la picior. A sperat până în ultimul moment că se poate întoarce pe drumul cu lupta pentru marele premiu. Din nefericire, medicii l-au anunțat că nu poate continua așa și trebuie să părăsească emisiunea pentru a se opera de urgență. Zis și făcut! Cu un mare regret că nu și-a dus visul la bun sfârșit, Sebastian Dobrincu a vorbit despre planurile mărețe pe care le are acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce planuri are Sebastian Dobrincu, după ce a fost eliminat de la Survivor 2023. Sebastian Dobrincu a fost extrem de dezamăgit în momentul în care a primit vestea că nu mai poate să își continue competița. Cu toate astea, știe că cea mai importantă este sănătatea lui. Regretă că nu a fost mai atent la pașii pe care i-a făcut, explicând că poate exista vreo șansă să nu se ajungă în această situație. Oricum ar fi, cert este că e târziu pentru a mai face ceva în acest sens.

dobrincu-3-2dobrincu-3-2

Celebrul antreprenor își dorește în continuare să mai participe încă o dată la Survivor. Are încredere în el și în ceea ce poate face, astfel că din moment ce și-a promis o dată că o să vină cu premiul acasă, nu se oprește până nu atinge acest ideal. Totuși, după operația la picior, urmează câteva luni bune în care trebuie să se recupereze și să nu depună un efort foarte mare.

Citește și: Sebastian Dobrincu a fost eliminat la Survivor 2023: „Am nevoie de intervenție chirurgicală de urgență”

Citește și: Câte kilograme a slăbit Sebastian Dobrincu la Survivor 2023: „Când ajunsesem la spital după accidentare, aveam…'

Citește și: Frații Andrew și Tristan Tate au fost scoși din arest aduși la DIICOT. Ce acuzații au făcut: „E un dosar gol. Nu există justiție în România'

Citește și:Vica Blochina a leșinat la Survivor 2023 și a avut nevoie de îngrijiri medicale: „Nu mă simt foarte bine, îmi doresc să merg acasă '

Ce planuri are Sebastian Dobrincu, după ce a fost eliminat de la Survivor 2023

Deși este în perioada de recuperare, Sebastian Dobrincu are o serie de planuri mărețe după eliminarea de la Survivor. Celebrul antrenor își continuă activitățile pe care le-a pus pe stop atunci când a plecat în competiție, astfel că este gata să facă tot ce e mai bun și să 'schimbe lumea'. Celebrul antreprenor își dorește să continue cu muzica, dar și să ajute la modernizare sistemului medical din România.

Îmi continui misiunea de a lăsa o lume mai bună în urma mea. Mă întorc la cei dragi. La afaceri și partenerii mei de muncă. La muzica pe care abia aștept să o lansez. Îmi continui misiunea de a moderniza sistemul medical din România, alături de Fundația Metropolis.', a declarat Sebastian Dobrincu pentru ciao.ro

Sebastian Dobrincu regretă că a părăsit Survivor: 'Frustrare, multă frustrare'

Sebastian Dobrincu încă se luptă cu ideea că a fost eliminat din competiție pe seama unei probleme de sănătate. Celebrul antrenor este de părere că nimic nu este întâmplător în viață, însă totodată știe că dacă nu făcea acel pas greșit, putea ajunge foarte departe la Survivor. A plecat de acasă mai motivat ca niciodată, gata să câștige marele premiu, însă lucrurile au luat o altă întorsătură. Cu toate astea, nu are de gând să renunțe și crede că o să mai existe o dată viitoare pentru el.

„Frustrare. Multă frustrare. Nu suport să las lucrurile neterminate. Cu atât mai mult când simt cât de pregătit eram pentru tot ce înseamnă Survivor. Sunt convins că totul se întâmplă cu un motiv în viață. Sunt recunoscător că am putut trai toată experiența din Dominicană.

Fizic, sunt resemnat. Am primit confirmarea medicilor pentru a mă opera de urgență la picior, pentru a evita alte complicații. Durerea reală, însă, este cea de pe conștiință. Regretul că un pas greșit pe traseu, m-a oprit din a îmi duce la bun-sfârșit parcursul la Survivor. Mă simțeam pregătit de orice. Am știut de la început în ce mă bag. Am primit cu brațele deschise orice surpriză la Survivor. Rămân totuși convins că dacă evitam o accidentare, aș fi ajuns foarte departe în competiție.', a mai declarat Sebastian Dobrincu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton