Pippa Middleton, însărcinată a doua oară! Sora lui Kate Middleton mai are un băiețel de 2 ani

 Oana Pantazi
.

Pippa Middleton este însărcinată a doua oară, ea și soțul ei, James Matthews, așteptând cu nerăbdare să devină din nou părinți. Sora Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, mai are un băiețel în vârstă de 2 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sora cea mică a Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, este însărcinată pentru a doua oară, ea și soțul său, James Matthews, urmând să devină părinți, în niște momente dificile pentru întreaga lume. Drept urmare, familia Middleton are un moment suplimentar de sărbătoare în această perioadă.

Pippa Middleton, însărcinată la doi ani după ce a devenit mamă

Cât de curând, cei 3 copii ai lui Kate Middleton și ai Prințului William – Prinții George, Louis și Prințesa Charlotte – vor avea încă un verișor sau o verișoară ca partener de joacă, deoarece mătușa lor, Pippa Middleton, e însărcinată pentru a doua oară.

„Pippa și James sunt încântați, este o veste minunată, în ciuda acestui an dificil. Întreaga familie este încântată', a declarat o sursă din proximitatea familiei pentru publicația Page Six.

Deocamdată, detaliile despre sexul bebelușului care urmează să vină pe lume rămân private, Pippa Middleton și soțul ei nedorind să dea amănunte despre sarcină. Deși sunt extrem de rezervați în privința vieții lor personale, sora Ducesei de Cambridge preferând să nu își expună familia, Pippa a povestit, cu mai multe ocazii, despre Arthur, fiul ei și al lui James, acum în vârstă de doi ani.

„Acum, când Artuhur are 11 luni și este mai mobil, am încercat să găsesc diverse activități pentru el. Era nevoie de mai mult decât plimbări prin parc cu căruciorul. Sala noastră locaă de gimnastică pentru bebeluși a fost salvatoare. Este un spațiu mare plin de distracție, obiecte moi, mingi, leagăne, mini trambuline și multe altele care pot stimula și angaja bebelușii și copiii mici”, mărturisea Pippa în 2019.

Citește și: Claudia Pătrășcanu continuă atacul la adresa familiei Bădălău: sacoșe de bani, cămătari, furt de mașini

Citește și: Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea a trecut la următorul nivel. Au mers la Botoșani ca să își cunoscă reciproc părinții

Citește și: Cum a debutat Alexandra Dinu în televiziune, la doar 17 ani:”M-am dus singură la un casting”. Ulterior, a jucat cu actori de la Hollywood / EXCLUSIV

Citește și: Au trecut 3 ani de la moartea Denisei Manelista! Gestul emoționant făcut de familia cântăreței, care a murit la doar 27 de ani

Pippa Middleton a devenit faimoasă la nunta surorii sale

Au trecut 9 ani de la nunta dintre Kate Middleton și Prințul William, însă puțini sunt cei care nu-și amintesc de apariția răvășitoare a surorii mai mici a Ducesei de Cambrige. Atunci, Pippa a fost domnișoară de onoare și a reușit, datorită ținutei sale super sexy, aproape să o pună în umbră pe mult mai faimoasa ei soră. Acum Pippa Middleton este însărcinată și mamă de familie, însă au fost niște vremuri când tânăra soră a lui Kate a fost privită cu alți ochi de către toți bărbații…

La nunta surorii sale, mezina familiei Middleton făcut senzație cu rochia sa mulată, fapt care i-a făcut ulterior pe jurnaliștii de la Daily Mail să o numească „cea mai râvnită celibatară din lume'. Asta în timp ce mai multe publicații i-au dedicat articole ample… Și nu doar ei, ci și posteriorului său bombat, care, în cele din urmă, s-a ales chiar și cu o pagină de Facebook proprie – „Pippa Middleton Ass Appreciation Society'.

„Pippa este cea mai norocoasă dintre toţi. Primeşte toată atenţia necesară din partea bărbaţilor, a designerilor de modă sau a altora, dar nu are responsabilităţile aferente', scriau jurnaliștii britanici, după ce sora Ducesei de Cambridge a devenit faimoasă peste noapte.

De atunci, Pippa s-a ales cu o mulțime de fani, care-i sunt și acum alături și care așteaptă cu nerăbdare să o vadă mamă pentru a doua oară. sora cu un an mai mică a lui Kate Middleton s-a căsătorit cu omul de afaceri James Matthews în luna mai a anului 2017. Ceremonia a avut loc la Biserica St. Mark, în Englefield. Pippa a purtat o rochie o superbă rochie Giles Deacon și o tiară Robinson Pelham, cu diamante și aur alb de 18 carate, realizată special pentru ea. Iar nepoții ei, Prințesa Charlotte și Prințul George, i-au fost paj și domnișoară de onoare.

Cât despre soțul ei, „James este super carismatic și fermecător, arată bine și întotdeauna a fost îndrăgostit de Pippa. Între ei este o chimie nebună!”, mărturisea un apropiat al cuplului.

Acum, Pippa Middleton este însărcinată a doua oară, prilej de fericire pentru întreaga familie… Chiar dacă starea Pippei și actualul context pandemic îi vor împiedica să petreacă Sărbătorile alături de cei dragi.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton