Cum arăta Roxana Blenche, înainte de Chefi la Cuțite. Era blondă și se îmbrăca sexy

 Lupescu Anca
.

Roxana Blenche face parte din echipa bulinelor, a lui Chef Florin Dumitrescu, și are toate șansele să câștige marea finala a showului Chefi la Cuțite. Ea a intrat în semifinală, acolo unde pentru a doua probă, cea la care au jurizat concurenții din sezonul trecut Chefi la Cuțite, a gătit piure de cartofi și ficăței cu ceapă trași la tigaie. Cum arăta Roxana Blenche, înainte de Chefi la Cuțite? Era blondă și se îmbrăca sexy.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arăta Roxana Blenche, înainte de Chefi la Cuțite. Era blondă și se îmbrăca sexy.

Roxana Blenche și-a atras simpatia tuturor, pentru că a dat dovadă de fair play, a apreciat calitățile celorlalți și s-a ferit de conflicte. În ultimele probe individuale, Roxana Blenche a obținut 15 puncte, punctaj maxim pe care l-au obținut și cuțitele de aur, ea fiind cea care are șansele de câștig din echipa bulinelor, după ce cuțitul de aur al lui Chef Dumitrescu, Alberto, a fost eliminat.

img-3-5img-3-5

Roxana Blenche este o tânără pozitivă și îndrăgostită de bucătărie. Este cea mai mare pasiune a ei, iar acest lucru a fost confirmat și de sora ei, alături de care a gătit într-un dintre probele din semifinală.

A participat la mai multe concursuri și s-a dedicat bucătăriei, astfel că la doar 27 de ani, Blenche are multă experiență în spate, iar asta s-a văzut la fiecare farfurie pregătită.

Până nu de mult, Roxana arăta cu totul diferit. Tânăra era blondă și tunsă scurt. Mai exact, nu semăna deloc cu Blenche din prezent.

Diferențele sunt remarcabile între atunci și acum, însă tânăra are niște trăsături foarte frumoase indiferent de nuanța părului. Concurenta de la Antena 1 și-a închis părul în cele din urmă, în prezent având un look mult mai natural decât în urmă cu 3 ani, iar fotografiile o dovedesc.

Roxana Blenche, singura din echipa lui Chef Florin Dumitrescu cu șanse să câștige trofeul Chefi la Cuțite

Roxana Blenche este una dintre candidatele puternice la premiul de 30.000 de euro pus în joc de show-ul Chefi la Cuțite.

Alături de Paul Maxim, de la echipa carourilor, a lui Chef Scărlătescu, Cristi Boca, din aceeași echipă și Ionuț Belei de la dungile lui Chef Bontea, tânăra se luptă să ajungă în finală și să impresioneze juriul cu tehnicile și gustul său.

„Am venit să lupt și să fiu femeie în finală', a declarat concurenta atunci când a venit la audțiile Chefi la Cuțite.

Roxana Blenche a gătit alături de sora ei în semifinală

În prima probă de gătit din semifinală, concurenții au tras la sorți un bilet și au fost nevoiți să reproducă una dintre cele trei farfurii pregătite de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Misiunea nu a fost una tocmai simplă, dar fiecare a încercat să dea tot ce a putut mai bun pentru a impresiona.

De data aceasta, în semifinala sezonului 8 Chefi la cuțite, Ilona Brezoianu, Dan Badea, Anca Sigartău, Cristi Iacob, Andrei Ciobanu și Ionuţ Rusu au degustat și au analizat atent preparatele, încercând să jurizeze cât mai bine rețetele pregătite de concurenți.

Citește și: Cine e Roxana Blenche de la Chefi la cuțite. Luptă să ajungă în finală!

Citește și: Cine este Alberto Chelu de la Chefi la Cuțite.A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Citește și: Roxana Blenche e printre favoriți, la Chefi la cuțite. Cine e iubitul ei

Citește și: Cine este Amalia Bellantoni de la Chefi la Cuțite.Ce meserie a avut înainte să apară la TV

Citește și: Cine este Shoji Toshihisa de la Chefi la cuțite.S-a mutat de 8 ani în România

Citește și: Cine este Coca Nicolae Eupsihie de la Chefi la cuțite! A trăit o dramă în copilărie

Apoi, înainte de a doua probă de gătit, concurenții au avut parte de momente emoționante și de mesaje transmise de cei dragi. Acesta a fost și momentul în care toți au descoperit cum arată Alexandra, sora îndrăgitei concurente Roxana Blenche.

Cele două au pregătit o farfurie impresionantă, iar Blenche a dezvăluit că în copilărie, ficățeii cu piure de cartofi erau mâncarea ei preferată, spre deosebire de sora ei Alexandra, care ura acest preparat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton