Pierce Brosnan sare în apărarea soției, după ce a fost criticată din cauza kilogramelor în plus: "Iubesc enorm fiecare formă a corpului ei"

 Radulescu Ruxandra
.

Pierce Brosnan sare în apărarea soției, după ce a fost criticată din cauza kilogramelor în plus. Actorul Pierce Brosnan este căsătorit de aproape 20 de ani cu jurnalista Keely Shaye Smith. Cuplul are doi copii biologici și alți trei din mariajul anterior al actorului. Recent mulți au criticat-o pe Keely Shaye, pentru faptul că nu are o siluetă de model și chiar i-au sugerat să apeleze la metode chirurgicale de reducere a greutății. Pierce Brosnan a reacționat imediat și a apărat-o pe mama copiilor săi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pierce Brosnan sare în apărarea soției, după ce a fost criticată din cauza kilogramelor în plus. Carismaticul actor Pierce Brosnan, 69 de ani, cunoscut din filmele cu James Bond, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soția sa, jurnalista Keely Shaye, 59 de ani. Starul de la Hollywood a fost dintotdeauna considerat un adevărat sex-simbol, însă el a ales să fie loial unei singure femei, soția sa, Keely Shaye. Mulți au îndrăznit să îi reproșeze public soției lui Brosnan, faptul că este prea plinuță și au criticat-o destul de dur. Pierce Brosnan a reacționat vehement față de cei care au vorbit despre soția sa.

Pierce Brosnan And Keely Shaye Smith Dine Out At EbaldiPierce Brosnan And Keely Shaye Smith Dine Out At Ebaldi

Pierce Brosnan sare în apărarea soției, după ce a fost criticată din cauza kilogramelor în plus

Pierce Brosnan este îndrăgostit de soția sa, Keely Shaye, femeia pe care o iubește de aproape 30 de ani și care i-a dăruit doi copii. Actorul a fost foarte deranjat de cei care au critcat-o pe partenera sa de viață pe motiv că ar fi prea plinuță, așa că i-a pus la punct imediat.

Citește și: Cine este Eduard Gogulescu de la Survivor 2023. Lucrează ca DJ

Citește și: Vlad Gherman o cere în căsătorie pe Oana Moșneagu: ‘Suntem din ce în ce mai bine și asta ne face să credem că urmează și pasul ăla

„Iubesc enorm fiecare formă a corpului ei. Ea este cea mai frumoasă femeie, în ochii mei. De asta și pentru că ea mi-a născut copiii. În trecut, m-am îndrăgostit de persoana ei, nu doar de frumusețea sa, iar acum, că e mama copiilor mei, o iubesc chiar mai mult. Sunt foarte mândru de ea și încerc să merit de dragostea ei'. a declarat Pierce Brosnan.

Cum a decurs prima întâlnire dintre Pierce Brosnan și soția sa

Brosnan a cunsocut-o pe actuala soție Keely Shaye Smith în 1994. Cei doi se aflau la o petrecere în Cabo San Lucas, Mexic, unde Shaye Smith urma să-l intervieveze pe actorul Ted Danson. Când Danson nu a putut ajunge la întâlnirea lor, ea și Brosnan s-au conectat.

„Era captivant. Înalt frumos. Avea această sclipire în ochi.Înțeleg de ce femeile îl consideră sexy, pentru că este un bărbat atrăgător. Îi place foarte mult și apreciază femeile.', a spus soția lui Pierce Brosnan despre momentul întâlnirii lor.

Pierce Brosnan și-a pierdut fosta soția și fiica din cauza cancerului

Brosnan a fost căsătorit cu actrița Cassandra Harris, o fostă Bond Girl (a apărut în For Your Eyes Only) timp de 11 ani, iar el i-a adoptat pe cei doi copii ai ei, fiica, Charlotte, și fiul, Chris. Cei doi au avut un băiat, Sean. Cassandra Harris a murit de cancer ovarian în 1991, iar fiica Charlotte a cedat aceleiași boli în 2013.

„Când partenerul tău face cancer, atunci modul în care privești viața se schimbă. Pentru că ai de-a face cu moartea. Ai de-a face cu posibilitatea morții. Cassie era foarte pozitivă în ceea ce privește viața. Adică, avea cea mai uimitoare energie. A fost și este o pierdere teribilă și o văd reflectată, din când în când, în copiii mei.”, a declarat actorul Pierce Brosnan.

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton