Cum se menține în formă Elwira Petre, la 41 de ani. La ce trucuri apelează: „Credeam că la primul rid apărut o să fug la esteticieni, dar...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum se menține în formă Elwira Petre, la 41 de ani. Nu o dată, ci de nenumărate ori, soția lui Mihai Petre a fost întrebată cum reușește să aibă o siluetă de vis și să arate mereu atât de bine. Fără a mai ezita, vedeta a explicat că nu totul în viață se rezumă la a apela la medicii esteticieni așa cum 'se poartă' în ziua de azi, deși cândva credea că o să facă parte din mulțime. Iată ce face zilnic pentru a se bucura de un corp și ten invidiat de numeroase femei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum se menține în formă Elwira Petre, la 41 de ani. Elwira și Mihai Petre formează unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Se bucură de o familie frumoasă și unită, însă totodată și de siluete de vis. Ce-i drept, știm cu toții faptul că dansul este pasiunea lor pe care o practică extrem de des. Totuși, nu doar dansul îi ajută să se mențină într-o formă fizică atât de bună.

1-elwira-petre-m1-elwira-petre-m

Ei bine, pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, Elwira Petre a decis să le povestească urmăritorilor ei din mediul online cum reușete să se bucure de o siluetă de vis odată cu trecerea anilor. Mai mult decât atât, a explicat cum la 20 de ani consider că la vârsta de 50 de ani va fi bătrână și o să apeleze la medicii esteticieni. Lucrurile s-au schimbat între timp și are grijă foarte mare de corpul ei, fără a apela la vreun ajutor din partea specialiștilor.

Citește și: Ce naționalitate are Elwira Petre. Cum a ajuns să se mute în România

Citește și: Elwira Petre previne gripa cu o băutură ușor de preparat: „Mă-ntorc la remedii naturiste pentru imunitate”

Citește și: „Sunt niște escroci de n-ai văzut în viața ta”. Ce a pățit Oana Roman într-un magazin din Egipt

Citește și: Gina Pistol se retrage din televiziune: „Acești ani au fost foarte complicați” / De ce a luat această decizie

Cum se menține în formă Elwira Petre, la 41 de ani

Elwira Petre a explicat că deși putea, nu și-a dorit să își ascundă ridurile în cabinetul unui medic estetician. Frumoasa soție a lui Mihai Petre se mândrește cu ele și încercă pe cât posibil să aibă grijă de tenul ei de una singură. De asemenea, și de silueta ei se ocupă foarte atent. Pune mare amprent pe sport și pre creșterea masei musculare, care explică că este esențială atunci când înaintezi în vârstă.

'Când aveam 20 de ani credeam că un om de 50 de ani este bătrân. Credeam că la primul rid apărut o să fug la esteticieni imediat. Dar nu a fost așa. Ridurile au apărut, l-am văzut și mi-am văzut de treabă ca și până atunci. Și sincer, nu credeam că o să fiu capabilă să fac asta în societatea care vrea să rămâi veșnic tânără și care tratează îmbătrânirea ca pe o boală. (…)

Exercițiul fizic este cel care nu o să lase corpul să îmbătrânească.Să crești masa musculară, cea care în viitor va susține corpul când înaintezi în vârsta. Care o să te ajute sa ai balans mai bun, să nu te accidentezi așa de repede. Chiar cred ca noi femeile avem nevoie să creștem masa musculară și să mâncăm mai multe proteine. Oasele devin din ce în ce mai slabe când îmbătrânim, așa că este bine să începi să lucrezi la timp.

Și nu trebuie sa mergi la sala neapărat! Poți face exerciții acasă, poți merge la o plimbare mai rapidă, poți face o alergare sau un work out de 20 de minute. Cea mai importantă este constanța. Să ai grijă de corpul tău în fiecare zi, câte un pic.', a scris Elwira Petre pe Instagram.

De ce nu a apelat Elwira Petre la operațiile estetice

Elwira Petre a explicat că pentru a arăta bine nu trebuie să mergi neapărat la sală, să faci mare antrenament sau să mergi în cabinetele medicilor esteticieni. Vedeta consideră că excercițiile fizice se pot face și acasă, la fel și rutina de îngrijire a tenului. De asemenea, a explicat că nu vrea să scap de toate ridurile, fiind parte din ea și din anii ei de viață de până acum, acesta fiind motivul pentru care a stat departe de medicii esteticieni până acum.

'Exerciții fizice. Dietă sănătoasă. Hidratare. Tenul îngrijit. Mintea limpede și cel mai important, iubirea de sine. Pe mine asta mă ajută, asta aș vrea să învețe și fetele mele.

Nu pot opri timpul, nici nu vreau. Nu pot scăpa de toate ridurile, toate firele albe de păr, dar pot înainta în vârstă cu demnitate, cu încrederea că sunt suficient de frumoasă așa cum sunt și cu siguranța că am avut grijă de corpul meu și de mintea mea. Vreau să rămân eu! Nu cineva pe care să nu o recunosc în oglindă', a mai transmis Elwira Petre pe Instagram.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton