Musical german cu vedete internationale la Bucuresti

 Revista VIVA
.

Musical german cu vedete internationale la Bucuresti

Musical german cu vedete internationale la Bucuresti

„Stars in concert', cea mai cunoscuta productie muzicala din Germania va putea fi urmarita si la Bucuresti. Sub un nou concept, numeroase staruri ale muzicii internationale sunt aduse pe aceeasi scena. Aceasta reusita devine posibila intrucat este vorba de sosiile unor staruri, iar asemanarea nu este doar una vizuala, ci si vocala. Prestatia pare astfel sa fie pe masura show-urilor tinute de adevaratele staruri.

Pe 19 aprilie, incepand cu ora 20.00, parcarea centrului comercial Bucuresti Mall va fi locul de desfasurare a mega show-ului „Stars in concert'. In deschiderea spectacolului (de la 19.30) vor canta Holograf si Simplu, iar de data aceasta nu mai este vorba de sosii, ci de trupele originale. Evenimentul ce marcheaza extensia acestui mall, nu este singura atractie. Pana la sfarsitul lunii mai, vor fi organizate concerte, recitaluri, demonstratii de dans, expozitii, dar si tombole cu premii.

Din formatul „Stars in concert' fac parte peste 100 de artisti, care ii imita, printre altii, pe Tom Jones, Elthon John, Tina Turner, Cher, Madonna, Boy George, Abba sau Elvis Presley. Bucurestenii vor avea ocazia sa-i vada intr-un concert live pe Cher, Whitney Houston, Rod Stewart, Tina Turner sau Sting

„Stars in concert' sustine frecvent concerte in Las Vegas, Australia, Canada si Marea Britanie. Multi dintre componentii sai apartin unor grupuri muzicale internationale sau locale si au propriile lor discuri.

Cea mai buna productie muzicala a Berlinului a fost creata in 1997, in regia lui Bernard Kurz, laureat al numeroase premii. Anul 2006 ii aduce confirmarea valorii sale, fiind premiat la Las Vegas pentru intreaga activitate.

Kurz a mai regizat alte trei musical-uri de succes precum „Cats', „The Phantom of the Opera' si „Starlight Express'.

de Florentina Liutic; Publicat la data de 11.04.2007.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton