Muse a cantat la Bucuresti

 Revista VIVA
.
Cunoscuta pentru prestatiile sale live spectaculoase, trupa Muse a concertat si la Bucuresti, evenimentul avand loc pe data de 6 octombrie pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf.

Hituri precum „Time is running out” sau „Starlight” au putut fi ascultate live de fanii Muse, trupa ce imbina rock-ul alternativ, heavy metal-ul, muzica electronica sau clasica, rezultatul fiind unul extraordinar.

Muse si-a trecut de-a lungul timpului in palmares numeroase premii, impunandu-se astfel in diverse competitii: Best Live Act – Q Awards 2006, Best Live Band – Kerrang Awards 2006, Best Alternative – MTV EMA 2006, Best Live Act – NME Awards 2005, Best Live Act – Brit Awards 2005, Best Live Band – Q Awards 2004, Best Alternative – MTV EMA 2004.

In prezent, Muse este formatia care are nu mai putin de patru nominalizari la MTV Europenean Music Awards, fanii putandu-i vota la adresa ema.mtv.tv la categoriile: Rock Out, Band, Headliner si Interactive. In plus, Muse a primit si trei nominalizari la editia din acest an a celei mai populare reviste lunare de muzica din Europa, Q Awards. Muse este nominalizata la: „Best Live Act”, „Best track – Knights of Cydonia” si „Best Act in the World Today”.

In deschiderea concertului a cantat Brett Anderson, solistul grupului britanic Suede, formatie care a avut nu mai putin de 5 albume de top 10, 3 albume intrand pe prima pozitie. Brett si-a continuat activitatea si dupa 2004, anul in are formatia s-a despartit. Pe abumul sau de debut se afla 11 piese al caror mesaj este unul foarte personal..

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton