System professional shine, stralucirea vine din exterior

 Revista VIVA
.
System Professional Tailor Made Shine este o linie inovatoare de ingrijire (ShineCare) si finisare (ShineFinish) care ne da libertatea sa alegem tipul de stralucire care ne place.

Pentru ca ne dorim ca parul sa straluceasca diferit in functie de starea pe care o avem si de evenimentul la care participam.
SP Luminous Shampoo asigura pregatirea parului pentru obtinerea unor rezultate incredibil de stralucitore.
SP Luminous Mask completeaza actiunea samponului reconstruind cuticula datorita formulei cu extracte de perle si complexul unic TRI-complex.
SP Luminous Booster este special creat pentru nuantele de blond si pentru suvitele in tonuri deschise, formula fiind dezvoltata pentru a intensifica stralucirea. Se foloseste impreuna cu SP Luminous Mask pentru a mari reflexia luminii prin diminuarea porozitatii parului oferindu-i o stralucire perfecta, magica.

Stralucire perlata, senzuala precum catifeaua sau stralucire fermecatoare, cu finisare platinata? 2 tipuri inovatoare de stralucire inspirate de bijuterii: SP Pearl Smooth pentru stralucire de perla si SP Gloss-On pentru stralucire de platina.

Alegeti-va stilul propriu de stralucire!

.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton