Mega Concert Rock

 Revista VIVA
.

Mega Concert Rock

Mega Concert Rock

CokeLive

Daca pana in prezent nu v-ati convins de spiritul tineresc si nonconformist al Coca-Cola, aveti acum toate motivele sa o faceti. Asta pentru ca se anunta mare eveniment mare Coca-Cola organizat de compania Events in parteneriat cu Primaria sectorului 6.

Este vorba despre un super concert rock, unde ii veti vedea dezlantuindu-se pe… The Prodigy, The Rasmus, The Cult si multi, multi altii.

Concertul se va desfasura pe Insula lacul Morii si in zona corespondenta de pe tarmul lacului, in zilele de 23 si 24 iunie.

Va fi o scena principala pe care se va canta intre 12:00 si 04:00, dar va fi amplasata si o scena mobila, unde programul „Manifest Yourself' va permite unui numar de 12 trupe romanesti aflate la inceput de cariera sa va convinga de ceea ce sunt in stare.

Daca nu v-am satisfacut curiozitatea, dar v-am starnit interesul accesati www.cokelive.ro si veti afla tot ceea ce va intereseaza.

Un text de: Claudia Cosma, Foto: afisul festivalului.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton