Inaugurare cu aer masculin

 Revista VIVA
.

Inaugurare cu aer masculin

Inaugurare cu aer masculin

Canali

Daca pana acum alegerea tinutelor, dragi domni, v-a produs muuulta bataie de cap, iata ca, celebrul brand de vestimentatie masculina, Canali, prezent pe piata romaneasca inca din 2003, a mai deschis un magazin, pe Calea Dorobantilor si este gata sa va dea o mana de ajutor.

Gica Popescu

Daca nu va suna cunoscut, atunci nu ne ramane decat sa va punem in tema. Canali este unul dintre cele mai apreciate nume din acest domeniu, prezent in peste 80 de capitale ale lumii. Si pentru a fi siguri ca v-am convins, nu ne mai ramane nimic altceva de facut decat sa va spunem ca…. si la Hollywood, Canali este la fel de in voga. Nume sonore ca Gene Hackman, Robert de Niro, Val Kilmer sau John Travolta au imbracat costumele Canali atat in filme, cat si in viata particulara.

Aceasta inaugurare nu putea trece neobservata. La marele eveniment au fost prezente figuri distinse din randul gentlemenilor autohtoni, precum Gica Popescu, Adrian Nastase, Victor Becali, Cristian Gretcu sau Andrei Gheorghe.

Vezi care sunt capitalele lumii!

Un text de: Claudia Cosma, Foto: Canali.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton