Gabriela Vranceanu Firea si ’Felicia” la prima aniversare

 Revista VIVA
.

Prima aniversare

Gabriela Vranceanu Firea si Felicia' la prima aniversare

Carmen Moise, Cristina Dochianu, Gabriela Vranceanu Firea, Cristina Cioran

Pe Gabriela Vranceanu Firea nu o intereseaza doar subiectele legate de mediul de afaceri, fiind in egala masura precupata si de aspecte ale vietii sociale, culturale sau spirituale.

Gabriela nu realizeaza doar emisiuni TV si nu scrie numai editoriale legate de domeniul economic. Poate spre surprinderea unor, ea conduce si o revista al carei target este predominant cel feminin.

Gabriela Vranceanu Firea este directorul publicatiei Felicia', un saptamanal care a implinit, de curand, un an de la publicarea primului numar.

Gabriela Vranceanu Firea, Alessandra Stoicescu

Cum orice aniversare trebuie sarbatorita, nici de aceasta data nu s-a facut exceptie. La eveniment au fost prezente vedetele Antenei 1: prezentatoarele jurnalelor de stiri, Alessandra Stoicescu si Andreea Berecleanu, matinalii' Daniel Capatos, Cristina Cioran si Cristina Dochianu.

Un moment extrem de dulce a fost savurarea celor doua torturi pregatite pentru marcarea primului an de cand saptamanalul condus de Gabriela apare pe piata.

Foto: revista Felicia.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton