Chipul frumusetii

 Revista VIVA
.

Chipul frumusetii

Chipul frumusetii

Dana Razboiu

Dana Razboiu a devenit Ambasadoarea Manifestului pentru Frumusetea Adevarata. Lansat de Dove, acesta este o expresie a brandului care sustine ca frumusetea adevarata nu tine cont de culoarea pielii, de forme, de masuri sau de varsta.

Conform principiului ca fiecare centimetru al corpului nostru merita mai putin criticat si mai mult apreciat, Dove si-a propus ca fiecare femeie sa se simta frumoasa prin atitudine si respect fata de sine. Lansat in sala Nicolae Iorga de la Palatul Parlamentului, manifestul in sprijinul caruia au vorbit moderatorul intalnirii Razvan Exarhu si scriitorul Horia Roman Patapievici a fost indelung apaludat de femeile prezente in sala, printre care s-a aflat si Leslie Hawke. Evenimentul a oferit publicului ocazia de a se intalni cu frumusetea feminina atipica in viziunea a zece fotografi romani intr-o expozitie care este in continuare gazduita de libraria Carturesti.

Elsa si Razvan Exarhu Veronica Savanciuc (Lowe&Partners), Cristiana Copos si Mihaela Geoana
Mihaela Mihai Octavian Bellu Mihaela Tatu
Ioana Tariceanu Horia Roman Patapievici Leslie Hawke

.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton