Callatis 2007

 Revista VIVA
.

Callatis 2007

Callatis 2007

Callatis pe scurt
– Adelina Elisei este de 1000 de ori mai frumoasa in realitate decat la televizor. Are 25 de ani, 1,74 m si 48 kg. Desi pe scena nu a apucat sa spuna mare lucru, fiind usor inhibata de exuberanta lui Dan Negru, Adelina este, de fapt, foarte volubila si degajata.
– Cristina Cioran si Dan Capatos, moderatorii show-ului de dupa festival, s-au simtit la Callatis ca doi turisti americani dati peste cap de fusul orar. Obisnuiti sa prezinte matinalul de la Antena 1, cei doi au intrat de data asta in direct la miezul noptii.
– Delia si Matteo, cunoscuti pentru lipsa lor de punctualitate, au reusit totusi sa respecte programul si au ajuns doar cu cateva clipe inainte de intrarea pe scena. Oricum, sunt un cuplu hot!

Corina Madalina Manole Adelina Elisei
Corina Madalina Manole Adelina Elisei

– Loredana ramane diva numarul 1 a muzicii noastre, un fel de Madonna a Romaniei. A surprins din nou facandu-si aparitia intr-o tinuta I.D. Sarrieri si schimbandu-se de mai multe ori in timpul concertului.
– Solistul de la No Mercy are un aer de Don Juan si poarta pantofi cu platforme. Asa a fost la inaltimea fetelor de la Heaven cu care a cantat in duet.
– Cu silueta ei de adolescenta, Madalina Manole a purtat o rochie Ingrid Vlasov la care a asortat o pereche de sandale pe care si le-a cumparat dintr-un turneu in America. A stat toata seara in culise alaturi de iubitul ei.
– Sorana (ex ASIA) a venit la Callatis in calitate de prezentatoare a emisiunii „Midnight Sun Tour de la Euforia. Noul job o solicita mai mult decat cantatul, dar Sorana adora televiziunea.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton