Pepe a lansat o piesă dedicată soției și celor trei copii: "Toată viața mea înseamnă noi"

 Raiciu Adriana
.

Pepe a lansat o piesă dedicată soției și celor trei copii. Pepe se poate declara un bărbat împlinit. Are o carieră impresionantă, dar și o familie extrem de frumoasă. În urmă cu doar o zi, artistul a surprins pe toată lumea cu piesa sa, care este dedicată soției și celor trei copii ai săi. Iată și primele declarații ale cântărețului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pepe este unul dintre cei mai iubți artiști din țara noastră. Pe lângă cariera impresionantă din muzică, cântărețul are și o familie extrem de frumoasă alături de Yasmine Ody, care i-a devenit și soție anul acesta. Totodată, la începutul lunii iunie, cei doi îndrăgostiți au devenit părinții unui băiețel minunat, pe care au decis să-l numească Pepe Jr.

pepe-piesapepe-piesa

Din căsnicia cu Raluca Pastramă, Pepe mai are două fetițe superbe, pe Maria și Rosa, astfel artistul se poate declara un bărbat cu adevărat împlinit. Și pentru că familia este pe primul loc, înainte de sărbători, acesta a lansat o piesă dedicată soției și celor trei copii ai săi!

Citește și: Oana Roman, după ce nu a fost invitată la botezul fiului lui Pepe:'Nu pot comenta deciziile altora'

Citește și: Pepe și Yasmine Ody și-au botezat fiul.Andra și Cătălin Măruță, invitați de onoare la marele eveniment. Imagini de la petrecere

Citește și: Surpriză pentru Gina Pistol, de ziua ei.Ce i-au pregătit Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Tot ce ne-am dorit’

Citește și: Vali Bărbulescu, mesaj neașteptat după ce și-a cerut iubita în căsătorie:„Cred că este aproape imposibil să-ți găsești sufletul pereche în zilele noastre

Pepe a lansat o piesă dedicată soției și celor trei copii

În urmă cu doar o zi, Pepe a lansat o piesă intitulată ‘Familia mea’, iar în videoclip apar cei trei copii ai artistului, dar și soția acestuia, Yasmine Ody.

„Familia mea este piesa aceea prin care le multumesc din suflet tuturor celor ce îmi sunt aproape şi sunt convins că foarte mulţi se vor regăsi şi vor simţi la fel după ce vor asculta versurile. De aceea am şi insistat ca să fie lansată acum, de sărbători chiar dacă nu a fost timp de videoclipuri sau lansări puse la punct, elaborate. Consider că aşa, simplu, este mult, mult mai sincer. Şi cred că un cadou simplu dar făcut din suflet este mult mai potrivit decât orice alt lucru material. Iar „Familia Mea' este cel mai frumos cadou pe care îl poti trimite cuiva iar acel cineva va înţelege absolut tot în momentul în care îl va deschide', a spus Pepe.

Emoțiile s-au simțit încă din primele secunde ale melodiei, Pepe fiind înconjurat de persoanele pe care le iubește extrem de mult. Fericirea pe care o resimte acum a vrut astfel să o transmită și prin versuri.

Voi sunteţi viaţa mea,/ Şi fericirea mea e lânga voi./ Voi sunteţi viaţa mea,/ Şi toată viaţa mea înseamna noi./ Voi sunteţi viaţa mea,/ Doar Dumnezeu ştie cât vă iubesc din suflet.', este doar o parte din melodia lansată de prezentatorul de la Antena 1.

Pepe semnează compoziţia şi versurile alături de Connect-R, producţia fiind o nouă colaborare cu Omar Secada Dihigo.

sursă foto- Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton