Mădălina Ghenea, după ce s-a zvonit că face nuntă cu Bobby Păunescu: ”Nu vreau să mă căsătoresc. Nu am o relație”

 Calin Maria Bianca
.

Mădălina Ghenea, primele declarații după ce s-a zvonit că face nuntă cu Bobby Păunescu. Este fără dar și poate una dintre cele mai frumoase femei din lume și atrage toate privirile. Zile la rând după ce a anunțat un interviu alături de regizorul Bobby Păunescu, toți au crezut că vor face marele anunț și anume căsătoria. Deși cei doi nu au spus vreodată că ar avea o relație, fanii s-au grăbit să tragă concluziile. Modelul însă a făcut lumină în privința acestui caz.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De mai mult timp, se spune că Mădălina Ghenea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Bobby Păunescu. În tot acest timp, niciunul dintre cei doi nu au venit cu un răspuns afirmativ sau negativ. S-a tot zvonit în continuare, ca în urmă cu câteva zile, frumoasa actriță stabilită în Italia să mărturisească faptul că vor avea un interviu împreună.

ghenea-8ghenea-8

Bineînțeles, fanii actriței a reacționat imediat. Nu a durat mult până când mulți dintre ei au ajuns la concluzia că cei doi vor face marele anunț. Nu, aceștia nu se mai gândeau la confirmarea relației, ci direct la faptul că vor spune că se căsătoresc. Văzând toate aceste lucruri la adresa ei și a lui Bobby Păunescu, frumoasa actriță a luat decizia să vorbească fără perdea despre acest capitol din viața ei.

Citește și: Cum și-a sărbătorit Mădălina Ghenea ziua de naștere.Actrița a împlinit 35 de ani

Citește și: Ce dietă ține Mădălina Ghenea:”Pentru mine funcționează și mă simt mai bine”

Citește și: Ce relație există între Laurențiu Reghecampf și fiul lui, Bebeto, după divorț:„Nu m-a mai contactat!'

Citește și: Carmen Harra, atac dur la adresa lui Theo Rose:”Îi doresc să aibă un palmares similar când ajunge la vârsta mea”

Mădălina Ghenea, primele declarații după ce s-a zvonit că face nuntă cu Bobby Păunescu

Mădălina Ghenea nu a mai acceptat să se speculeze despre ea și Bobby Păunescu că ar forma un cuplu. Fără a mai ezita a declarat clar că nu au o relație și nici nu se căsătoresc. De asemenea, a ținut să precizeze că la mijloc este vorba doar despre un interviu împreună și nu despre anunțul căsătoriei sau al relației pe care mulți au crezut că o au.

Am avut un interviu și deja scrieți că mă căsătoresc. Nu am o relație. Nu vreau o relație. Nu mă căsătoresc. Nu vreau să mă căsătoresc!', a scris Mădălina Ghenea pe Instagram.

Mădălina Ghenea nu își dorește să se implice pe plan sentimental

Mădălina Ghenea nu doar că a spus lucrurilor pe nume și a elucidat misterul, ci a scos la iveală mai multe aspecte. A negat că ar avea o relație cu regizorul Bobby Păunescu, ba chiar a spus clar că nu își dorește o relație. Cu atât mai mult, fiindcă tot a venit vorba de căsătorie, a explicat că nu vrea să se căsătorească și nici să se implice sentimental în vreo relație în viitorul apropiat.

Mădălina Ghenea s-a iubit cu Leonardo DiCaprio

Mădălina Ghenea este o femeie cu adevărat uimitoare, care atarge privirile tuturor. Nu este de mirare astfel că l-a cucert chiar și pe Leonardo DiCaprio. Cei doi au avut o relație de mai mult timp, însă lucrurile nu au mai mers bine între ei, astfel că au ajuns la despărțire.

De asemenea, când vine vorba de trecutul amoros al actriței, știm că este unul destul de tumultuos. Modelul a fost și iubita actorului scoțian Gerard Butler, iar în 2016, a avut o relație cu celebrul designer Philipp Plein. Mădălina Ghenea are o fetiță, pe nume Charlotte Stratan, de care este tare mândră.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton