Pavel Bartoș a trăit cel mai trist moment al vieții pe scenă: "Când am aflat că a murit mama, am filmat toată ziua"

 Oana Pantazi
.

Zâmbetul șugubăț de pe chipul lui Pavel Bartoș, dublat de un optimism incredibil, nu lasă să se vadă niciodată tristețea din sufletul actorului… Care, cu bune și cu rele, își duce mereu rolul până la capăt. Carismaticul prezentator de la Românii au talent a dezvăluit cum a depășit cel mai greu moment al vieții lui – moartea mamei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai apreciați actori și showmeni la ora actuală, însă puțini știu că, în adolescență, i se prevăzuse un viitor strălucit ca avocat, deoarece era un elev bun la gramatică și la istorie…

„Nu am crescut cu pianul în casă”

… Doar că, încă de pe băncile școlii, a dovedit înclinații artistice, jucând și regizând piese. Chiar dacă provine dintr-o familie simplă și nu a beneficiat de o educație specială, Pavel Bartoș și-a îndeplinit visul din adolescență și poate chiar mai mult decât atât, deoarece a devenit actor, prezentator TV și regizor.

„Mama era confecţioner, tata era zidar. N-am crescut cu pianul în casă, nici cu cărţi. Până şi televizorul, la noi în casă, era tot timpul stricat. Dar eu devoram biblioteca, zilnic eram acolo să iau altă carte”, a declarat actorul într-un interviu pentru adevărul.ro.

Mai mult, Pavel Bartoș a mărturisit că îi datorează devenirea sa ca om părintelui său.

„El a fost modelul meu în viaţă! De ce? Pentru felul în care avea grijă de familia noastră, pentru cum gestiona situaţiile. Cred că de două ori a ridicat palma la mine. Dar el avea un fel de fermitate, iar mama trebuia să aibă grijă de patru copii”.

Citește și: Cât de mult i s-a schimbat viața Adinei Popovici, fetița de la Glina, după pictorialul din VIVA!: „Prin forțe proprii și cu ajutorul multor oameni, am ajuns azi model internațional”/ EXCLUSIV

„Primul meu copil s-a născut când aveam premieră”

Atât momentele fericite, cât și cele dureroase din viața lui Pavel Bartoș s-au petrecut în timp ce actorul se afla pe scenă. Acesta a rememorat cu emoție aflarea veștii că mama lui a încetat din viață, dar și nașterea uneia dintre cele trei fiice ale sale.

„De exemplu, când am aflat că a murit mama, am filmat toată ziua. Erau deja 30 de oameni la filmarea aia şi n-am putut s-o amân. Aşa că m-am dus şi-am filmat. S-a întâmplat să joc şi în cazuri fericite. Primul meu copil s-a născut când aveam premieră, „Chip de foc, în regia lui Felix Alexa. Ţin minte că, înainte de spectacol, am sunat-o pe soţia mea, care era la spital, şi i-am zis: „Nu naşti până n-ajung. Şi nu a născut (râde). Am terminat spectacolul la ora 22.00 şi la ora 23.55 a născut”, a mai spus actorul pentru sursa citată.

pavel-bartos-757264l-600×0-w-b414d2d8pavel-bartos-757264l-600×0-w-b414d2d8

„Mă consider un alintat al sorții”

Pavel Bartoș și soția, despre care el spune foarte serios că este cea mai mare calitate a lui, lui au trei fetițe superbe, care sunt extrem de mândre de tatăl lor. Actorul recunoaște că viața ca tată de trei fete nu este ușoară, dar este foarte frumoasă și se consideră un alintat al sorții. El a povestit într-un interviu pentru Libertatea că fiicele lui, Rita, Eva și Sofia, sunt mândre de el și nu doar o dată au venit să-l urmărească la teatru.

„Sunt conștiente pentru că în vacanțe sau când mergem pe stradă, lumea vrea să facă poze cu mine, vrea autografe și atunci chiar și cea mică a realizat că tatăl ei este cunoscut. Dacă suntem în vacanță, se supără puțin, dar au înțeles că face parte din acest ambalaj numit celebritate’ și că este important să îi bucuri pe cei din jurul tău. Da, au venit la filmări sau la teatru, mă susțin și mă bucur foarte tare când le am aproape de mine„, spune Pavel Bartoș.

„Dar ne și ajutăm foarte mult, ne jucăm unii cu ceilați și ne bucurăm de timpul petrecut împreună. Cât despre faptul că sunt tată de 3 fete…mă consider un alintat al sorții. Acum, că stăm acasă (n.red – interviul a avut loc în perioada stării de urgență), facem lecții împreună, după ce fetele termină studiile online', a completat actorul.

Citește și: Reacția tranșantă a fiicei lui Alin Oprea, în direct la TV: „Să-ți fie rușine! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi”



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton