Meghan Markle și Prințul Harry nu mai primesc bani de la Prințul Charles! Au "divorțat" total de Casa Regală britanică

 Oana Pantazi
.

Meghan Markle și Prințul Harry sunt pregătiți să înapoieze cele 2,4 milioane de lire sterline primite de la statul britanic pentru renovarea domeniului Frogmore, iar acesta este cel mai clar semn că foștii Duci de Sussex se rup definitiv de Casa Regală britanică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Meghan Markle și Prințul Harry sunt pregătăți să-și înceapă viața pe cont propriu în America, însă asta presupune ca, mai întâi, cei doi foști Duci de Sussex să-și regleze datoriile față de Marea Britanie.

Iar una dintre cele mai arzătoare și mai controversate, de altfel, este suma de 2,4 milioane de lire sterline, bani plătiți de către contribuabilii britanici pentru reamenajarea Frogmore House, reședința celor doi din Marea Britanie. Drept urmare, Meghan și Harry vor trebui să returneze în jur de 18.000 de lire sterline lunar.

Citește și: Cât de mult i s-a schimbat viața Adinei Popovici, fetița de la Glina, după pictorialul din VIVA!: „Prin forțe proprii și cu ajutorul multor oameni, am ajuns azi model internațional”/ EXCLUSIV

Meghan și Harry – banii înapoi!

Suma nu este de natură să-i sperie pe cei doi, cu atât mai mult cu cât venitul lor se ridică la 20 de milioane de lire sterline și, mai mult, recent au semnat un acord de producție cu Netflix extrem de avantajos.

„În mod clar, oricine a împrumutat numerarul contribuabililor trebuie să îl ramburseze cât mai repede posibil. 2,4 milioane de lire sterline sunt foarte mult și, chiar dacă ați rambursa 250.000 de lire sterline pe an, ar dura încă un deceniu', spune Sir Geoffrey Clifton-Brown, vicepreședinte al comisiei de conturi publice a Parlamentului, citat de Daily Mail.

Mai mult, acum Prințul Harry nu mai este sprijinit financiar de către tatăl lui, Prințul Charles, dar, de vreme ce el și Meghan și-au permis recent o proprietate în Santa Barbara de 14,7 milioane de dolari, cu siguranță nu sunt strâmtorați.

În sfârșit la casa lor!

După ce, în ultimele luni, Meghan Markle și Prințul Harry au fost pe post de musafiri, a venit timpul ca faimosul cuplu să-și întemeieze propriul cămin. Drept urmare, cei doi foști Duci de Sussex au părăsit Los Angeles-ul și s-au mutat cam la 160 de kilometri depărtare, în pitorescul orășel de pe malul mării Santa Barbara.

Un purtător de cuvânt al celor doi a confirmat pentru revista HELLO! că faimosul cuplu s-a mutat deja acolo încă din luna iulie, adăugând: „S-au stabilit într-o comunitate liniștită și retrasă și speră că intimitatea le va fi respectată atât pentru vecinii lor, cât și pentru ei ca familie', a adăugat reprezentantul ducilor. 

Cei doi Foști Duci de Sussex speră ca aici să-și găsească în sfârșit liniștea, după ce, în doar câteva luni, au locuit atât în Vancouver (Canada), cât și în Los Angeles, în vila de 18 milioane de dolari a magnatului Tyler Perry, o imensitate cu 12 dormitoare și 8 băi. Decizia lor de a se muta cât mai repede a survenit, cu siguranță, și după ce au fost spionați de către paparazzi cu dronele, iar Archie a fost fotografiat în casă.

Citește și: Reacția tranșantă a fiicei lui Alin Oprea, în direct la TV: „Să-ți fie rușine! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton