Paula, văduva lui Leo Iorga, la aproape doi ani de la moartea artistului: „Îl visez mereu”

 Dumitrache Medeea
.

Au trecut aproape doi ani de la moartea celebrului Leo Iorga. Văduva sa, Paula, a participat, recent, la primul eveniment după decesul soțului ei. În urmă cu doar câteva luni, aceasta a trecut printr-o altă dramă: moartea tatălui ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La aproape doi ani de la moartea lui Leo Iorga, Paula Iorga a povestit cum arată viața ei acum și cum se împacă cu lipsa soțului, dar și a tatălui care a decedat în urmă cu doar câteva luni.

paula-iorga1paula-iorga1

De curând, Paula Iorga a participat la un eveniment, primul după decesul soțului. Aceasta a avut o apariție elegantă și și-a găsit puterea de a zâmbi.

Paula Iorga: „Nu aveam puterea să zâmbesc'

Paula Iorga a mărturisit, pentru click.ro, că nu mai participase la evenimente de ceva vreme și că i-a prins foarte bine. Aceasta a povestit cum ea era cea care mergea la evenimente atunci când Leo Iorga era în viață, chiar la îndemnul lui.

„(…) Nu mai ieșisem de ceva vreme la astfel de evenimente. M-am simțit bine și mi-am dat seama că e bine să mai ies și eu din când în când. Să-mi continui viața… Și dacă trăia Leo, el mi-ar fi spus să mă duc: Mergi, hai! Nu mai sta', așa îmi spunea'.

Citește și: Văduva lui Leo Iorga se mută din casa în care a locuit cu artistul:

Citește și: Povestea emoționantă de dragoste dintre Leo Iorga și soția sa, Paula.

Citește și: O mai ții minte pe Violeta Ivu, fata cu pelerină de la Big Brother?

Citește și: Mihaela Borcea, vacanță de lux alături de iubitul ei.

„Lui îi plăceau evenimentele. Pe mine mă trimitea de multe ori la evenimente, în ultimii ani. De cele mai multe ori nu mergeam, pentru că nu aveam puterea să zâmbesc, zâmbetul era fals. În schimb, mergeam cu el la spectacole, la evenimentele lui'.  

Paula Iorga a vorbit, cu emoție, despre regretatul ei soț. Încă nu a trecut peste moartea lui Leo Iorga și încă îl visează.

„Nu mi-am revenit, însă mă străduiesc să-mi continui viața, așa cum și-ar fi dorit el. E o durere care nu se va vindeca niciodată. Îl visez mereu. Îmi apare în vis, nu-mi spune neapărat ceva. Mă mai trezesc plânsă după ce-l visez', a mărturisit Paula Iorga.

Cum își menține Paula Iorga silueta

După cum chiar ea a dezvăluit, Paula Iorga are 50 de kilograme și 1,52 m înălțime. Aceasta și-a făcut public secretul și a explicat cum reușește să se mențină în formă.

„La micul dejun mănânc un ou, e regulă, în fiecare dimineață. De cele mai multe ori mănânc și fructe înainte de ou. Apoi, masa de prânz, practic, la mine este seara. Îmi pun porții mici. Felul 1 și 2. Adică o ciorbiță sau supă și felul 2 o mâncare gătită, tot în cantități mici. Între mic dejun și masa de seară mai consum fructe, adică încă o masă, dar de fructe'.

Beau doar apa plată, sucuri absolut deloc. Poate câteodată fresh-uri.  Îmi respect orele de somn, adică cele 9, în cazul meu. Eu atât dorm, chiar dacă sunt împărțite', să spunem. Că dorm noaptea 6 ore și ziua 3, sau că dorm noaptea 8 ore și ziua 2', a spus Paula Iorga.  

Iar când vorbim de frumusețe, Paula Iorga este o norocoasă. Nu este nevoită să apeleze la diferite trucuri pentru a-și menține tenul tânăr, ci are gene bune.

Folosesc cremă zilnic, de zi și de noapte. Nu fac nimic special, moștenesc gene bune. Nici măști făcute în casă nu folosesc. Încă un secret, nu stau niciodată cu fața la soare, mereu folosesc creme pentru protecție solară'.  

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton