Anca Țurcașiu, adevărul despre operațiile estetice: „Sunt alt om, într-adevăr”

 Dumitrache Medeea
.

Anca Țurcașiu parcă arată mai bine ca niciodată. După ce și-a schimbat look-ul, se vede cât de bine se simte în pielea ei. Și cum gurile rele nu lipsesc, vedeta a primit și multe critici potrivit cărora a exagerat cu operațiile estetice.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu radiază de când și-a schimbat look-ul. Deși are 51 de ani, actriția nu își arată vârsta și are o siluetă perfectă.

turcasiu1turcasiu1

Anca Țurcașiu nu a scăpat, în schimb, de critici. Vedeta a primit multe critici potrivit cărora ar fi exagerat cu operațiile estetice. Anca Țurcașiu a luat atitudine și le-a dat replica tuturor celor care au avut comentarii răutăcioase la adresa ei.

Anca Țurcașiu, despre operațiile estetice

Anca Țurcașiu a fost criticată de mulți internauți. Aceștia i-au reproșat faptul că a exagerat cu operațiile estetice și că este mult prea evident că are intervenții la nivelul feței.

Citește și: La 51 de ani, Anca Țurcașiu e pregătită să-și refacă viața:

Citește și: Câte kilograme are Anca Țurcașiu la 51 de ani.

Citește și: Romina și Ionuț de la Mireasa s-au despărțit la scurtă vreme după logodnă.

Citește și: Anamaria Prodan a fost audiată la DNA! Primele declarații:

Sătulă de aceste comentarii, Anca Țurcașiu nu a mai rezistat și le-a dat replica tuturor celor care au criticat-o. Actrița a mărturisit că nu are nicio operație estetică la nivelul feței. Aceasta a explicat faptul că se observă anumite modificări deoarece și-a schimbat look-ul și a slăbit.

Am impresia că, la noi, au luat amploare operaţiile estetice – mă refer la feţele anumitor persoane care încep să semene una cu alta, aproape că nu mai ştii cine a fost cine înainte. Dar nu mă interesează, fiecare e liber să facă ce vrea cu chipul său. Chiar dacă şi eu am fost acuzată de către oamenii care scriu mesaje pe reţelele de socializare că mi-am făcut ceva, da, sunt foarte schimbată, sunt alt om, într-adevăr'.

Anca Țurcașiu susține că ea a rămas mereu aceeași, că are aceleași trăsături pe care le avea și acum 30 de ani. În plus, vedeta consideră că nu este obligată să dea socoteală nimănui, chiar dacă ar fi avut operații estetice.

Sunt mai slabă, sunt mai zâmbitoare, sunt cu părul total diferit, drept şi cu o culoare un pic schimbată. Dar îi invit să pună una lângă alta fotografiile mele de la 20, 30, 40 şi 50 de ani şi să vadă că sunt absolut aceeaşi persoană. Nu mă apuc să răspund pe nicio reţea de socializare la niciun comentariu, pentru că ar naşte nişte discuţii interminabile şi nu stau să dau socoteală nimănui', a declarat Anca Țurcașiu,  pentru clickpentrufemei.ro.

Anca Țurcașiu primește complimente de la prietenii fiului ei

Anca Țurcașiu se simte extraordinar de bine după divorțul de Cristian Georgescu și asta se vede cu ochiul liber. Vedeta chair primește complimente de la prietenii fiului ei care au doar puțin peste 20 de ani. Iar acest lucru nu poate decât să o bucure pe actriță.

Am învățat să mă iubesc, să fiu puternică. Eu am fost fericită. Nu am mimat fericirea. Lucrurile s-au întâmplat într-un anume fel într-un moment al vieții mele și a trebuit să învăț să mă ridic’, a declarat Anca Țurcașiu.

„Mi s-a întâmplat să-mi facă curte prietenii băiatului meu, care are de 22 de ani. Și zilele astea mi s-a întâmplat, e ceva firesc. Mă simt chiar bine când primesc așa avansuri. Orice femeie la vârsta mea ar fi flatată’, a mai spus Anca.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton