Patru femei celebre și singure care susțin că sunt foarte fericite pe cont propriu. Află cine sunt ele!

 Alexandra Zarnescu
.

Deși fac valuri în reportaje și articole de presă atunci când leagă noi povești de dragoste, unele staruri preferă o viață liniștită, discretă și chiar trăită în singurătate, fără ca acest lucru să le afecteze în vreun fel imaginea, sau modul de viață. Printre astfel de celebrități, vom vorbi despre patru femei talentate și apreciate de mulțimi de fani, care, însă, preferă să trăiască fără partener.

 

 

SUSAN SARANDON

Actrița, care s-a despărțit de mult timp de partenerul ei Tim Robbins, cu care a format, până în 2009 unul dintre cele mai stabile cupluri de la Hollywood, știe că viața este mereu în schimbare  și faptul că ajungi singur(ă), la un moment dat, face parte din existență. Dar dacă te desparți de partener, asta nu înseamnă că trăiești o tragedie: „Când îți trăiești viața pe cont propriu, poți face o mulțime de lucruri”, a declarat Susan Sarandon. „Poate fi traumatizant, dar și antrenant. Un lucru foarte clar pentru mine dintotdeauna a fost că trebuie să te gândești la propria ta viață, la relația pe care o ai cu cineva și la întreaga existență ca la un organism viu. Este constant în mișcare, în schimbare, în creștere”, mărturisește cu înțelepciune actrița.

 
DIANE KEATON

Keaton, care nu s-a căsătorit, niciodată nu a lăsat ca statutul ei marital să o definească întru totul ca om. „Îmi amintesc când eram foarte tânără că am crezut sincer, într-un mod cât se poate de ridicol, că toată lumea va găsi pe cineva care va fi acea persoană cu care vai trăi alături până la moarte”, a spus ea Diane. „Nu cred că, pentru faptul că nu sunt căsătorită, viața mea este mai puțin realizată. Mitul fetei bătrâne este o porcărie.”

 
TAYLOR SWIFT

„Sunt pururea singură”, a declarat la un moment dat Taylor Swift într-un interviu pentru revista Seventeen. „A nu fi cu cineva nu este același lucru cu a fi singur. Îmi place să fac lucruri de care te poți bucura cel mai bine când ești singur. De exemplu, cumperi o lumânare aromată, reduci intensitatea luminii din cameră și faci un playlist cu melodiile preferate pe care le asculți în surdină. Dacă nu te comporți ca și cum ai fost lovit de ciumă, atunci când ești singur într-o vineri seara, și doar consideri că ai o șansă de a te distra de unul singur, nu ai avut o zi proastă.”

 
SOPHIA BUSH

În timp ce tânăra actriță, Sophia Bush, a recunoscut că „nu are noroc în dragoste”, ea spune că trebuie să fii în pace cu tine înainte de a găsi pe altcineva. „Nu cred că poți, într-adevăr, să fii cu adevărat partenera ideală, care tu însăți ți-ai dori să fii, până când nu te afli la un nivel în care simță că ești o persoană completă pe cont propriu. Cred că e ceva ce toate femeile merită să știe”, a declarat actrița.

 

 

Alexandra Zărnescu

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton