Antrenorul Patrick Mouratoglou, despre relația din teren cu Simona Halep: "A avut încredere sută la sută în mine"

 Dumitrache Laura
.

Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc, la aproape un an de la cununie. Ulterior au apărut numeroase informații despre relația dintre tenismenă și antrenorul său, Patrick Mouratoglou. Acesta a reacționat în urma zvonurilor apărute și a explicat care este, de fapt, relația cu fostul lider mondial.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Toni Iuruc și Simona Halep aveau programată nunta în luna noiembrie a acestui an. Marele eveniment trebuia să aibă loc la Cazinoul Sinaia, dar în urmă cu câteva zile cei doi au divorțat. Patrick Mouratoglou a oferit o declarație la scurt timp după despărțirea tenismenei de afacerist.

Patrick Mouratoglou si simona halepPatrick Mouratoglou si simona halep

Antrenorul Patrick Mouratoglou a declarat că în ultima perioadă au avut loc multe schimbări în viața Simonei Halep. Oficialul a mărturisit că starea emoționantă a tenismenei a avut de suferint în ultimele luni, din cauza participării sale la turneul de la Wimbledon.

Citește și: Rică Răducanu, despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc:”Găsești pe altcineva și uiți de omul de acasă”

Citește și: Ce operație estetică și-a făcut Simona Halep imediat după divorț:”Mă lupt de ceva vreme cu probleme”

Citește și: Elena Băsescu, apariție de senzație într-o rochie semnată Dana Budeanu.Câți bani a costat

Citește și: Klaus Iohannis va participa la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.Ce reguli trebuie să respecte

Patrick Mouratoglou a spus adevărul despre relația cu Simona Halep

La aproape un an de la căsătorie, Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat. Nunta celor doi trebuia să aibă loc în luna noiembrie, la Cazinoul Sinaia. Spre surprinderea tuturor, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite. Antrenorul  Patrick Mouratoglou a reacționat în urma zvonurilor după divorțul dintre Simona Halep și afacerist. Tehnicianul francez a vorbit despre starea emoțională a sportivei.

Cred că a fost complet epuizată, fizic, dar mai mult mental. Am început să lucrăm împreună în aprilie și s-au instalat multe schimbări. Nu mi-aș fi dorit să se întâmple majoritatea dintre ele. Este alegerea ei. Dar ea a făcut multe schimbări, pentru că asta este personalitatea ei. Simona e foarte generoasă în eforturi și dă 100% tot timpul..(…)Ea a decis să meargă cu mine sută la sută și pentru că a vrut să aibă în echipă oameni care lucrează cu mine, deci multe schimbări.„, a spus Mouratoglou, potrivit iNews.

Patrick Mouratoglou și Simona Halep au început colaborarea în aprilie

Antrenorul de 52 de ani a început colaborarea cu Simona Halep spre finalul iernii, iar pe 7 aprilie au semnat contractul. Halep a ajuns în semifinala de la Wimbledon și a câștigat turneul de la Toronto, reîntrând în Top 10 WTA. Ulterior, sportiva a fost eliminată încă din turul 2 la Roland Garros. Simona a acuzat un atac de panică survenit în setul decisiv, după ce îl pierduse pe al doilea. Mouratoglou a explicat într-un interviu că atacul de panică a apărut din dorința sportivei de a juca bine.

„Atacul de panică de la Roland Garros a fost pentru că și-a dorit să joace bine și a pus mare presiune pe ea. A fost un stres pe care nu l-a putut gestiona. A fost primul semnal că este foarte greu din punct de vedere mental. Apoi s-a descurcat bine', a spus antrenorul francez, conform sursei citate.

Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc

Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc la mai puțin de un an de când cei doi s-au căsătorit. Cei doi au decis de comun acord să facă acest pas, iar săptămâna trecută au mers împreună la notar.

Foștii parteneri nu vor împărți nimic, după ce au stabilit încă de la început acest lucru. Anul trecut, Simona și Tonin s-au cununat civil, pe 15 septembrie, iar acum, la 13 noiembrie 2022, urmau să aibă cununia religioasă și nunta.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton