Paris Hilton a postat primele imagini cu fiul ei, născut de o mamă surogat: „Suntem atât de mândri”. Ce nume special a ales pentru el

 Oana Pantazi
.

Paris Hilton a devenit mamă pentru prima oară la începutul lunii ianuarie, iar acum a postat și primele imagini alături de fiul ei, născut de o mamă surogat. Fanii moștenitoarei imperiului Hilton au reacționat imediat la instantanele în care Paris și Carter apar cu bebelușul în brațe. Vedeta a dezvăluit și numele fiului ei, în cadrul podcastului This is Paris.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Paris Hilton și Carter Reum au devenit părinți pentru prima oară la începutul lunii ianuarie. Moștenitoarea imperiului Hilton și soțul ei au apelat la ajutorul unei mame-surogat pentru a le aduce pe lume fiul. La finele lunii ianuarie, Paris și-a anunțat cele mai bine de 22 de milioane de urmăritori de pe Instagram că a devenit mamă, iar acum a publicat și primele imagini cu bebelușul și i-a dezvăluit și numele.

nunta-paris-hilton-683×1024-1nunta-paris-hilton-683×1024-1

Paris Hilton a postat primele imagini cu fiul ei, născut de o mamă surogat

Fanii lui Paris au așteptat cu nerăbdare primele imagini cu bebelușul vedetei, care a devenit mamă pentru prima oară anul acesta. Fotografiile publicate au adunat, în nici 24 de ore, peste 1,7 milioane de like-uri și 17.000 de comentarii din partea fanilor, care, în unanimitate, au declarat că acestea sunt cele mai frumoase poze ale sale.

Citește și: Carmen Tănase a ținut dietă toată viața, din cauza luptei cu greutatea. Ce regim de slăbit ține acum: „Nu am timp să stau la masă. Mănânc doar… / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Marian Olteanu să joace în serialul Clanul și ce a pățit la filmări: „Cred că m-au durut coastele vreo trei săptămâni după… / EXCLUSIV

Citește și: Grigore Leșe, luat prin surprindere după ce a concertat în Pakistan: „Nu știam la ce să mă aștept. Am descoperit…

Ce nume special a ales Paris Hilton pentru băiețelul ei

Paris Hilton și partenerul ei, Carter Reum, s-au căsătorit în luna noiembrie 2021, iar doi ani mai târziu au devenit părinții unui băiețel superb. Paris a dezvăluit și numele pe care l-a primit adorabilul lor fiu.

Numele frumosului meu băiețel este Phoenix Barron Hilton Reum. Iar eu și Carter suntem atât de mândri de el. Plănuiesc numele copiilor mei de ani și ani', a dezvăluit ea, conform Page Six, menționând că Phoenix înseamnă și „speranță, renaștere și transformare'.

Vedeta a explicat că numele Barron l-a ales în memoria bunicului ei. „El a fost întotdeauna mentorul meu și l-am admirat atât de mult pe bunicul meu, am fost atât de apropiați și îmi lipsește în fiecare zi, așa că am vrut să-l onorez prin includerea numelui său în numele primului meu fiu', a mai spus ea.

Paris a adăugat și că, atunci când va avea o fetiță, aceasta va primi numele Londra.

Paris și Carter au apelat la o mamă-surogat

Fotomodel, cântăreață, actriță și multimilionară, Paris Hilton a fost multă vreme a party girl și America’s sweetheart, viața ei tumultuoasă ținând permanent, cu ani în urmă, prima pagină a tabloidelor. Iată însă că pentru Paris lucrurile s-au schimbat radical după căsătoria cu Carter Reum și după ce a devenit mamă. Vedeta, în vârstă de 41 de ani, este mai fericită ca niciodată.

Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat pe cale naturală, așa că cei doi soți au apelat la inseminarea in vitro și la o mamă-surogat care l-a adus pe lume pe micuțul lor.

„A fost mereu un vis pe care l-am avut, acela de a deveni mamă și sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit unul pe celălalt.Suntem atât de dornici să formăm o familie împreună și inimile noastre explodează cu iubire pentru băiețelul nostru.‘, a declarat vedeta pentru People.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton