Adelina Pestrițu a spus câte operații estetice are: „Să mergi să repari niște lucruri nu mi se pare deloc rău”. De ce vrea să-și schimbe implantul mamar

 Calin Maria Bianca
.

Câte operații și intervenții estetice are Adelina Pestrițu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în ziua de azi, numeroase vedete, și nu numai, apeleză la operațiile și intervențiile estetice pentru 'a repara' o trăsătură fizică care nu le place și le aduce un complex. Ei bine, în timp ce multe dintre ele se ascund în spatele rețelelor de socializare, Adelina Pestrițu a vorbit despre operațiile și intervențiile estetice pe care le are și le-a făcut de-a lungul timpului. Mai mult decât atât, a precizat că vrea să își schimbe implantul mamar!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu a trecut prin momente crunte în urmă cu câteva zile, când a ajuns de urgență pe mâinile medicilor cu fiica sa. A stat alături de ea în spital vreme de 7 zile, până când micuța a fost bine. Acum , că lucrurile s-au liniștit iar fetița sa se simte minunat, vedeta a revenit în mediul online. Așa cum știm cu toții, se bucură de o mare comunitate de fani și zilnic este destul de activă, privind atât viața profesională, cât și pe cea personală. Iată câte operații estetice are Adelina Pestrițu!

pestritu-4-1pestritu-4-1

Vârsta este doar un număr pentru Adelina Pestrițu, iar acest lucru poate fi observat de toată lumea. Are o siluetă demnă de invidiat și totodată o frumusețe aparte, de care dă dovadă chiar și fără produse de machiaj pe față. Bineînțeles, fanii au ținut să precizez că deși nu este machiată, are numeroase operații estetice. Ei bine, a sosit momentul adevărului, iar Adelina Pestrițu a spus ce operații și intervenții estetice are.

Citește și: Adelina Pestrițu, experiență neplăcută la o ședință foto: „Am pierdut ziua degeaba”

Citește și: Adelina Pestrițu a făcut o schimbare de look, după trei ani. Ce coafură are acum

Citește și: Cum a reacționat Clara Chia când a întâlnit-o pe Shakira pentru prima oară, înainte să devină iubita lui Pique

Citește și: Andi Moisescu și-a câștigat primii bani ca vânzător de ziare. Ce afacere a avut în adolescență

Adelina Pestrițu a recunoscut câte operații și intervenții estetice are

Adelina Pestrițu le-a mărturisit fanilor în urmă cu câteva zile faptul că o să meargă în cabinetul medicului estetician pentru a-și injecta botox în față, acolo unde are nevoie. Ei bine, de aici fanii au intervenit și i-au propus să vorbească despre operațiile estetice pe care le are. Pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, vedeta a decis că este momentul să spună lucrurilor pe nume. Prin urmare, după ce a explicat că i se pare normal să retușăm ceea ce nu ne place la noi, Adelina Pestrițu a spus ce operații și intervenții estetice are.

'Fetelor am rămas datoare cu un subiect pe care vreau să-l dezabtem aici pentru că au fost multe întrebări. (…) Da, am botox. Nu e un subiect tabuu. Am impresia că ne e frică să vorbim despre botox, despre operații. E 2023 și încă e gândirea asta. Eu nu aș vrea să mai fie. Trebuie să ne simțim bine în pielea noastră. Bun, vorbim despre operații estetice. (…). Știi care e problema, de fapt, cred că multe fete ar fi foarte deschise pe acest sbiect.

Eu nu am simțit nevoia să fiu de la început pentru că societatea în care trăim e gata să ne judece în orice moment, indiferent ce ai face, mai ales când e vorba despre operații estetice. Aruncă cu hate doar așa pentru că ți-ai permis să intri în cabinetul medicului esetician. (…) De ce să trăim așa? Asta am vrut și asta am simțit. O să o fac de câte ori simt eu și vreau. Și eu am trăit cu teama asta la început. (…) Nu este nimic greșit. Mai rușinos este să spui la sfârșitul vieții că ai trăit după părerea oamenilor și după cum au vrut ei. (…) Să mergi să repari niște lucruri nu mi se pare deloc rău.', a spus Adelina Pestrițu pe Instagram.

„Ajung în cabinetul medicului când simt că am nevoie'

Spre surprinderea tuturor, atunci când vine vorba despre operațiile estetice, Adelina Pestrițu are doar două. Nu, nu este deloc o glumă. Vedeta a explicat că are implant mamar și rinoplastie. De asemenea, a ținut să explică că operația de rinoplastie nu a fost doar pentru a arăta bine estetic, ci pentru că la mijloc era și o problemă de sănătate, astfel că le-a rezolvat pe ambele în același timp.

'Am 2 intervenții: augumentare mamară și rinoplastie. Nu pot să spun că am un număr de intervenții pe care îl bifez anual, ajung în cabinetul medicului când simt că am nevoie. Operația de rinoplastie nu a fost doar de ordin estetic, ci și medical. S-au rezolvat niște probleme. Am fost super panicată. După un an am fost mulțumită de rezultat.', a continuat Adelina Pestrițu.

Totodată a recunoscut că atunci când vine vorba despre intervențiile estetice, sunt mai multe. Și-a injectat botox în față pentru a diminua ridurile și nu se ferește să ascundă acest lucru. Vedeta a precizat că, într-adevăr, gena, programul alimentar și stilul de viață contează, însă nu pot lua ridurile de pe fața ta.

'Ne ajută natura, dar hai să fim serioși. Ne mai ajută botox-ul, ne mai ajută sportul, o cremă bună. (…)Pentru ten folosesc creme, seruri, tratamente faciale de curățare și hidratare. Nu vă imaginați că am folosit creme ca să îmi dispară ridurile. Sunt sinceră cu voi și hai să fim serioși. Nu cred că există o cremă care să te întinerească așa.„ susține vedeta.

Adelina Pestrițu are acid în buze, dar nu și fațete dentare

Adelina Pestrițu a continuat șirul dezvăluirilor. A precizat că are implant mamar și rinoplastie, ceea ce ține de operații estetice. Mai mult, a vorbit și despre intervențiile estetice, și anume botoxul pentru a ascunde ridurile și un efect de lifting, cât și acidul hialuronic din buze. Ce-i drept, a spus clar că nu exagerează cu acidul în buze și preferă să pară naturale, mergând rar la această procedură. Totodată, a declarat că nu are fațete dentare, așa cum au acuzat-o mulți de-a lungul timpului.

'Da, am. Nu îm place să exagerez. Foarte rar intervin în privința lor și de cele mai multe ori pe zona conturului. Cred că mi s-a pus întrebarea asta de sute de ori. Dar nu doar că mi s-a pus, ci am fost și acuzată că nu recunosc. Nu am fațete. Dacă aș avea fațete nu aș avea dinții ăștia așa de ascuțiți. (…) Mi-am făcut albire de două ori și îi îngrijesc. (…)', a precizat Adelina Pestrițu despre operațiile estetice.

De ce vrea să își schimbe implantul mamar

Pe final, vedeta a ținut să le spună fanilor din mediul online și că își dorește să își schimbe implanturile mamare. Vrea o cupă mai mică decât cele pe care le are acum. Prin urmare, Adelina Pestrițu a recunoscut operațiile și intervențiile estetice pe care le are. Ba mai mult, a spus și la ce schimbări se gândește pe viitor.

Încă nu știu când. Nu am programat nimic. Îmi doresc să schimb implanturile mamare pentru că îmi doresc o cupă mai mică, atât.', a concluzionat Adelina Pestrițu despre operațiile estetice.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton