Paris Hilton a devenit mamă pentru prima dată. Băiețelul a fost născut de o mamă surogat: „Ești deja iubit dincolo de cuvinte”

 Dumitrache Laura
.

Paris Hilton a devenit mamă pentru prima dată. Paris Hilton și-a luat fanii prin surprindere după ce a anunțat pe rețelele de socializare că a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta de la Hollywood, în vârstă de 41 de ani a publicat prima imagine cu fiul ei. Bebelușul a fost născut de o mamă surogat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Paris Hilton a devenit mamă pentru prima dată. Paris Hilton este căsătorită cu Carter Reum, iar cei doi au apelat la ajutorul unei mame surogat. Vedeta și-a luat fanii prin surprindere după ce a anunțat public că a devenit mamă pentru prima oară. Moștenitoarea hotelurilor Hilton este în culmea fericirii.

paris hiltoparis hilto

Vedeta a postat prima imagine cu bebelușul ei. Paris Hilton și Carter Reum au un băiețel, iar în imagine apare doar mâna micuțului. Celebra actrița nu i-a arătat momentan chipul fiului ei și nu se știe ce nume va purta acesta. Cert este că frumoasa blondină și soțul ei sunt în culmea fericirii.

Citește și: Paris Hilton și Carter Reum s-au căsătorit! Primele imagini de la nuntă

Citește și:Nelu Cortea a fost lovit de un taur la America Express. S-a ales cu o rană: „Era să mor de două ori”

Citește și:Bianca Drăgușanu o acuză pe Claudia Pătrășcanu de hărțuire: „Este bolnavă psihic. Mă jignește și pe mine și pe copilul meu”

Paris Hilton a devenit mamă pentru prima dată

Paris Hilton, moștenitoarea imperiului obținut din hotelurile Hilton este extrem de fericită. Vedeta în vârstă de 41 de ani a devenit mamă pentru prima oară. Actrița de la Hollywood a postat pe rețelele de socializare un mesaj surprinzător, alături de o poză emoționantă. Paris Hilton și Carter Reum au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat. Cei doi au un băiețel, iar vedeta a postat prima imagine cu bebelușul.„Ești deja iubit dincolo de cuvinte', a scris Paris Hilton în cadrul postării în care face marele anunț. În imagine apare mâna micuțului care strânge degetul mamei sale. Vestea a fost anunțată la scurt timp după ce Paris Hilton și soțul ei au împlinit un an de la nuntă.

„A fost mereu un vis pe care l-am avut, acela de a deveni mamă și sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit unul pe celălalt.Suntem atât de dornici să formăm o familie împreună și inimile noastre explodează cu iubire pentru băiețelul nostru.', a declarat vedeta pentru People.

Paris Hilton: „Am plănuit să devenim o familie în 2023 „

Paris Hilton declara anul trecut că viața i s-a schimbat radical după ce l-a cunoscut pe soțul ei, Carter. De asemenea, vedeta mărturisea că vrea ca ea și soțul ei să aibă un copil anul acesta. Ei bine, se pare că această dorință li s-a îndeplinit, iar cei doi au devenit părinții unei băiețel. „Primesc foarte multe mesaje de la oameni care mă întreabă când o să am un copil. Adevărul e că eu și soțul meu vrem să ne bucurăm de pimul nostru an de căsătorie în calitate de cuplu, dar am plănuit să devenim o familie în 2023.', spunea Paris anul trecut.

Paris Hilton declara că a încercat să devină mamă natural încercând fertilizarea în vitro, dar a avut parte de complicații. Astfel că ea și Carter au apelat la ajutorul unei mame surogat. Paris Hilton s-a căsătorit cu Carter Reum în 2021, iar la nunta acestora au participat numeroase celebrități precum Kim Kardashian, Emma Roberts, Nicole Rich sau Ashlee Simpson.

Sursa foto: Instagram/Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton