Cum au fost surprinși Oana Zăvoranu și Alex Ashraf împreună, după zvonurile despărțirii. Ce gest neașteptat a făcut actrița față de soțul ei, în public

 Radulescu Ruxandra
.

Cum au fost surprinși Oana Zăvoranu și Alex Ashraf împreună, după zvonurile despărțirii. La puțin timp după ce presa mondenă a publicat imagini cu soțul Oanei Zăvoranu, care ar fi luat masa în compania unei domnișoare, vedeta și Alex Ashraf au fost surprinși împreună ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Soțul Oanei Zăvoranu ar fi mers în această dimineață la locuința vedetei, după ce s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit și nu ar mai locui împreună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum au fost surprinși Oana Zăvoranu și Alex Ashraf împreună, după zvonurile despărțirii. Potrivit anumitor informații apărute azi în presa mondenă Alex Ashraf și Oana Zăvoranu s-ar fi despărțit, deși niciunul dintre ei nu a oferit vreo declarație oficială în acest sens. S-a spus că vedeta și partenerul ei nu ar mai locui împreună, iar Alex Ashraf ar avea și chiar și o nouă iubită. La scurt timp după ce s-au vehiculat astfel de informații, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au fost zăriți împreună. Soțul vedetei ar fi revenit la locuința Oanei Zăvoranu, după ce ar fi lipsit toată noaptea de acasă.

download-8-2download-8-2

Cum au fost surprinși Oana Zăvoranu și Alex Ashraf împreună, după zvonurile despărțirii

Relația dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-ar fi destrămat, iar cei doi nici nu ar mai locui împreună, potrivit unor surse din presa mondenă. La scurt timp de la apariția acestor zvonuri, Alex Ashraf ar fi fost zărit întorcându-se la locuința soției sale, Oana Zăvoranu, după ce și-ar fi petrecut noaptea în compania altei femei, notează spynews. Vezi imaginile AICI.

Citește și: De ce nu mai vrea Oana Zăvoranu să intre în politică:’Dacă mă spurcam, tot ce atingeam, brusc se transforma în aur’

Citește și:Cum s-a încheiat războiul dintre Luis Lazarus și Oana Zăvoranu:’Am fost nevoit să-mi vând tot’

Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, au fost zăriți în timp ce ieșeau din casa vedetei și se îndreptau către mașină. Niciunul dintre ei nu a făcut declarații cu privire la această situație, până la acest moment. Totuși, aceștia au apărut mai apropiați ca niciodată. S-au ținut în brațe și, cu zâmbetul pe buze, au pornit către clinica vedetei.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au despărțit în secret?

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt căsătoriți din 2016 și împreună trăiesc o iubire pasională, așa cum și vedeta a declarat în urmă cu ceva vreme. Potrivit unor informații apărute recent însă în presa mondenă, cei doi s-ar fi despărțit.

Alex Ashraf s-ar fi mutat la o altă adresă, preferând să locuiască singur. Acesta ar avea și o nouă iubită, în persoana unei domnișoare foarte atrăgătoare, alături de care ar fi fost surprins la un restaurant din Capitală, notează spynews.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton