Parastas de 40 de zile pentru Costin Mărculescu. Mara Bănică și Pepe au făcut un gest impresionant pentru actor: ”Asta înseamnă prietenie”

 Stamen Diana
.

Sâmbătă, 18 iulie, a avut loc parastasul de 40 de zile al lui Costin Mărculescu, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, acolo unde s-a ținut și sluja de înmormântare. Prietenii nu l-au uitat, iar gestul făcut de cei apropiați l-ar fi bucurat enorm pe actor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Au trecut deja 40 de zile de când Costin Mărculescu nu mai este printre noi, iar așa cum este rânduiala s-a organizat un parastas. Pepe și Mara Bănică s-au alăturat familiei și i-a ajutat să împartă, așa cum se procedează la pomeni, potrivit Click!.

Prietenii actorului au făcut un gest impresionant pentru acesta și au lansat online un album in memoriam, o carte digitală cu poze și impresii. AICI puteți vedea fotografiile cu Costin Mărculescu, dar și să citiți informații mai puțin știute despre el.

'S-au scurs 40 de zile de la plecarea lui Costin Mărculescu. Am reușit să adunăm prin bunăvoința familiei și a prietenilor câteva gânduri și fotografii strânse în acest volum omagial. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, Costine!', a scris Mara Bănică pe una dintre rețelele de socializare. Nici reacția lui Pepe nu a întârziat să apară: „Mara, îți mulțumesc mult pentru implicare! Ești un om cu suflet imens. Costin a avut nevoie de tine și ai fost trup și suflet. Asta înseamnă prietenie. Costin, te iubim!”.

Citește și: Declinul lui Costin Mărculescu. Actorul s-a certat la cuțite cu Carmen Pleșea, partenera lui de afaceri, și atunci a pierdut tot!

Costin Mărculescu a murit la 50 de ani

Costin Mărculescu a fost găsit mort în locuinţa sa. Vecinii săi au dat alerta, pentru că actorul nu mai fusese văzut de mai mult de trei zile şi nici nu răspundea la uşă. Actorul a murit la vârsta de 50 de ani.

Costin-Marculescu-2Costin-Marculescu-2

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) au fost chemați să intervină la domiciliul lui din Capitală şi l-au găsit pe Costin Mărculescu mort.

Conform Poliției Capitalei, la adresă au mers polițiști ai Secției 12, după ce la 112 a fost primit un apel că un bărbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon de mai mult timp.

Citește și: Dan Capatos a dezvăluit care a fost ultimul mesaj primit de la Costin Mărculescu: „Eu voi trăi…”

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton