Dieta Tinei Turner, la 80 de ani. Secretele unei siluete impecabile: evită cu strictețe trei obiceiuri specifice femeilor

 Cica Cristina
.

Tina Turner urmează să împlinească 81 de ani în toamnă și arată absolut magnific! Nu doar că nu își arată deloc vârsta, dar vedeta are un tonus de invidiat. Iată câteva dintre secretele sale: ce face pentru a se menține în formă, ce mânâncă, la ce trucuri apelează!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Tina Turner se numără printre vedetele care demonstrează cu ușurință că vârsta este doar un număr. Timpul nu prea a lăsat semne nici pe chipul ei și cu atât mai puțin pe trupul artistei, care este în mare formă. Este o fire optimistă, pozitivă și consideră că acesta este un mare atuu pentru a arăta bine la orice vârstă.

Citește și: Yamato Zaharia de la Exatlon s-a despărțit de iubita lui, Miruna. Motivul pentru care și-au spus adio:'Nu a fost vorba de nicio ceartă'

Vedeta nu prea și-a mai făcut apariția în public, însă atunci când o face reușește să atragă privirile tuturor. Anul trecut a anunțat că se retrage din industria muzicală, însă vedeta vine o nouă suriză pentru fani: colaborează la acest moment cu producătorul norvegian Kygo pentru un remix al hitului 'What’s Love Got To Do With It?' lansat în 1984: 'Nu-mi vin să cred. Voi lansa un cântec în colaborare cu Tina Turner. Este unul dintre cântecele mele preferate', a declarat DJ Kyogo, potrivit click.ro.

Citește și: Cătălin Măruță, scandal cu Iulia Albu în direct. Prezentatorul a plecat din platou:„Minți și mă enervează chestia asta. Vorbește singură!'

Dieta Tinei Turner la 80 de ani

Timpul a fost blând cu ea și pare că a găsit elixirul tinereții, când, în realitate cea supranumită regina muzicii rocknroll' nu face altceva decât să se îngrijească mereu pentru a arăta impecabil. Ce face mai exact? Pe lângă saună și mult sport: urcă și coboară scări, merge pe jos, dansează și aleargă, vedeta este extrem de atentă la ce mânâncă și cum mănâncă.

De exemplu, nu mai consumă absolut nimic după ora 18:00, are grijă să se hidrateze corespunzător, nu exagerează cu dulciurile sau cu grăsimile nesănătoase.

Citește și: Fiica Loredanei Groza a împlinit 22 de ani. Fotografia cu Elena i-a impresionat pe fani:cum au sărbătorit evenimentul

Pariază pe multe proteine, fructe și legume și consumă paste de două ori pe săptămână, dat fiind că mâncarea italiană este preferata ei.

„Tăiați zahărul acolo unde puteți. Asta înseamnă să evitați biscuiții, prăjiturile și îndulcirea cafelei sau a ceaiului. Nu renunțați complet la dulciuri, dar consumați foarte puține, din când în când. Nu vă zgârciți la proteine. Mâncați mult pește, pui, curcan și plante bogate în proteine.

Citește și: Prima apariție împreună, la TV! Valentina și Cristi Borcea, dezvăluiri sincere despre căsnicia lor:„Pe noi distanța ne-a unit. Când iubești ai putere'

Consumați și multe grăsimi bune – macrou, somon, avocado, nuci și semințe. Fibrele sunt prietenele voastre – consumați, așadar, cereale integrale, măcar o dată pe zi. Limitați consumul de alcool la un pahar de vin roșu la cină”, sunt câteva dintre recomandările Tinei Turner atunci când vine vorba despre dietă, pe care și ea le respectă la rândul ei, potrivit doctorquinn.ro.

Un ultim secret: se odihnește bine. Vedeta consideră că somnul este esențial pentru un ten sănătos și un organism puternic.

NOGER,NOAUS,NOSWISSNOGER,NOAUS,NOSWISS

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton