Pamela Anderson s-a măritat a cincea oară! Cu soțul ei s-a mai iubit și cu 30 de ani în urmă

 Oana Pantazi
.

Bomba sexy a anilor ’90 crede în instituția căsătoriei și a dovedit-o făcând din nou marele pas. Pamela Anderson s-a măritat în secret a cincea oară!

Pamela Anderson s-a măritat recent, în cadrul unei ceremonii discrete, cu partenerul ei de viață, producătorul Jon Peters. Actrița a mers pentru a cincea oară în fața altarului, dar de data aceasta totul s-a petrecut în secret, cei doi rostindu-și jurămintele în Malibu.

Pamela Anderson (52) și Jon Peters (74) și-au reînnodat relația de dragoste, începută cu mai bine de 30 de ani în urmă, când au format un cuplu, iar în acest weekend au spus DA, devenind o familie. „Sunt meniți să fie împreună. E o poveste de dragoste demnă de Hollywood”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Pamela Anderson, fosta protagonistă a serialului „Baywatch', a început să se vadă din nou cu Jon Peters, producător al unor filme iconice precum „Flashdance' şi „A Star Is Born', anul trecut, în urma despărţirii sale de fotbalistul Adil Rami. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere organizată la conacul Playboy cu 30 de ani în urmă.

Căsnicii cu repetiție

Dacă nu ar fi fost remarcată în timpul unui meci de fotbal din liga canadiană de cameramanul unei televiziuni, care i-a proiectat imaginea pe ecran, poate acum Pamela ar fi fost tot instructor de fitness, model sau barmaniță, ca orice aspirant la actorie. Norocul ei a fost o firmă producătoare de bere, care a văzut potențial în tânăra blon­dă și sexy, iar în scurt timp Pamela a intrat în casele tuturor prin interme­diul unei reclame. De aici și până la celebritate nu a fost mult, iar la asta nu a contribuit talentul, ci, pur și sim­plu, fizicul ei spectaculos.

Următorul pas firesc a fost Playboy, superba blon­dă devenind peste noapte una dintre preferatele lui Hugh Hefner, dar și ale bărbaților din lumea întreagă. Deși a fost curtată de mulți bărbați, marea ei dragoste a fost Tommy Lee, toboșarul formației Motley Crue, cel căruia, de altfel, i-a dăruit doi fii. Brandon și Dylan, acum în vârstă de 21 și 19 ani, îi calcă pe urme mamei lor, ambii fiind modele pentru branduri impor­tante. Căsnicia lor a fost una cu nă­bădăi, cu despărțiri și împăcări, dar totuși a durat trei ani, mai mult decât au anticipat cei din jur, care, în 1995, au aflat cu stupefacție că Pamela și Tommy și-au unit destinele la doar 96 de ore după ce s-au cunoscut.

De altfel, relația lor, și în special latura inti­mă a acesteia, a fost cunoscută în scurt timp de tot mapamondul, și asta din cauza unei casete cu filmări… hard-core, din luna lor de miere, care le-a fost furată din casă. Că flacăra iubirii nu s-a stins de tot le-a fost clar tuturor 13 ani mai târziu, când cei doi s-au împăcat, Pamela declarând atunci că încearcă să facă lucrurile să meargă. N-a fost să fie nici de data asta…

Cea mai romantică nuntă

O altă dragoste meteorică în viața blondei Pam a fost cântărețul Kid Rock. În vara lui 2006, cei doi se că­sătoreau la bordul unui iaht, în Saint Tropez, Pamela declarând atunci că a fost cea mai romantică nuntă a tu­turor timpurilor. Spre ghinionul ei, nu a durat decât patru luni, cei doi despărțindu-se pe motiv de… diferențe ireconciliabile, după ce Pamela a pier­dut sarcina.

În 2007, Pam își încerca din nou norocul, alături de producătorul de film Rick Solomon, însă două luni mai târziu cerea anularea căsători­ei… În 2013, cei doi s-au căsătorit din nou, totul părând să devină un tipar pentru actriță. De data asta, maria­jul lor a durat de șase ori mai mult, adică… doi ani. Printre iubiții faimoși ai Pamelei se află și modelul Marcus Schenkenberg, se speculează că și Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, iar mai apoi, tinerelul și frumușelul fot­balist Adil Rami, una dintre cele mai recente cuceriri ale fostului iepuraș Playboy.

Foto: Hepta

article-2203423-1501823C000005DC-131_634x858-1article-2203423-1501823C000005DC-131_634x858-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton