Cristina Șișcanu, decizie grea înainte de a pleca la Survivor. A trebuit să își înțarce fiica: ”M-a durut sufletul...”

 Oana Popoiag
.

Cristina Șișcanu se află în Republica Dominicană, unde are parte de provocări, dar și de multă tensiune, la Survivor România. Vedeta a făcut un efort uriaș pentru a putea lua parte la această competiție, lăsându-și acasă fetița de nici trei ani. Cristina a mărturisit că a trebuit să-și înțarce copilul înainte de Survivor, astfel încât să poată pleca în aventura vieții.

Cristina Șișcanu a plecat în Republica Dominicană cu mult entuziasm pentru a lua parte la Survivor, dar a și avut deja prima cădere, dincauza dorului complit de fetița ei, Petra, care a rămas acasă cu tatîl Mădălin Ionescu. Chiar dacă pare puternică și a măsturisit că vrea să își testeze limitele, Cristina Șișcanu de la Survivor suportă cu greu distanța și dorul de familia ei.

Cristina Șișcanu, decizie grea înainte de a pleca la Survivor

În plus, vedeta arecunoscut că petru a putea lua parte la Survivor, a trebui să își înțarce fetița, în vârstă de aproape trei ani.

'A trebuit să iau această hotărâre, chiar dacă m-a durut sufletul. Poate unii ar spune că Petra este mare de vârstă, are doi ani și opt luni, și nu ar mai fi cazul să mai fie hrănită și de la sân, dar dacă s-a putut, eu am vrut să îi dau lapte matern. Acum însă, am renunțat. Nu știu dacă am făcut bine, dacă am făcut rău, voi vedea…A fost un sacrificiu pentru a putea să particip la un format în care să îmi testez toate limitele posibile și imposibile', a declarat Cristina pentru WOWbiz.ro, la emisiunea 'Ștafeta mixtă'.

Cristina Șișcanu de la SurvivorCristina Șișcanu de la Survivor

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton