Ovidiu Komornyik, în pragul falimentului. Ce s-a ales de hotelul lui de 1 milion de euro

 Laciu Andreea
.

Ovidiu Komornyik a reușit să reziste de-a lungul anilor, într-un domeniu veșnic schimbător. Șlagărele lui, cântate cu drag le-au bucurat inimile românilor în anii trecuți. Din păcate însă, pandemia l-a lovit crunt.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Artistul în vârstă de 52 de ani trebuia să aibă concerte pe bandă rulantă anul trecut, la fel cum s-a întâmplat și înainte. Dar, a venit criza sanitară și a prins un singur concert, în luna ianuarie a anului 2020. Mai mult decât atât, afacerea lui din domeniul turismului este la un pas de colaps tota.

„Noi nu am intrat în programul de sprijin guvernamental, din diverse motive, aşa că a trebuit să ne descurcăm singuri. Ceea ce-mi doresc pentru acest an este să revenim cât mai repede la o anumită normalitate, fie ea şi pe jumătate din ceea eram obişnuiţi a o numi în urmă cu doar doi ani. Angela Similea, prietena mea, îmi ridică moralul!', a declarat el, în exclusivitate pentru impact.ro.

ovidiu komornyik 2ovidiu komornyik 2

Ovidiu Komornyik a devenit celebru după lansarea melodiilor „Ești mireasa vieții mele' și „Frumoasa mea'. Simte dorul de scenă, dar nu are de ales din cauza pandemiei. Mai mult decât atât, nu este sigur că anul acesta va reuși să revină alături de publicul său.

„În 2020 am reuşit să susţin un singur concert, pe cel programat în a doua parte a lunii ianuarie. Începând cu luna martie aveam concerte stabilite prin contract în Italia şi în Spania, dar pandemia asta pur şi simplu mi le-a anulat. De un an nu am mai urcat pe vreo scenă şi nici nu ştiu să vă spun când şi unde am să revin! Cred că suma pierdută s-ar putea ridica, una peste alta, la câteva zeci de mii bune de euro ', a adăugat Ovidiu Komornyik.

Citește și: Cine este Ilinca Dinu, fina Angelei Similea. A făcut senzație la X Factor

Citește și: Primele imagini din vila în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda: „Este foarte greu de întreținut'

Citește și: Drama Angelei Similea. A pierdut mai multe proprietăți imobiliare și, de 9 ani, locuiește pe la prieteni

Citește și: Mioara Roman, primele imagini după externarea din spital. Oana și Catinca au dus-o acasă

Ce se întâmplă cu hotelul de 1 milion de euro

În urmă cu șapte ani, artistul și-a pornit o afacere fabuloasă: Hotelul „Casa OK by Ovo', din Vama Veche. Clădirea are 50 de camere disponibile pentru turiști, iar investiția uriașă a fost făcută la comun cu finul lui Ovidiu, dar și cu încă un alt asociat.

„Toată lumea ştie că a fost un an foarte greu şi pentru cei cu afaceri în HoReCa. Casa noastră de vacanţă de pe Litoral, spre exemplu, nu a funcţionat decât trei luni, din iunie până în septembrie. Cheltuielile s-au mărit în 2020, întrucât au trebuit fi cumpărate, pe lângă produsele tradiţionale folosite pentru cazarea turiştilor sau pentru hrana acestora, şi biocide şi tot felul de dezinfectanţi pe care autorităţile ne-au obligat să le procurăm în condiţiile efectelor pandemiei de COVID-19.

Nu a fost deloc uşor, am pierdut bani din această afacere anul trecut, dar vestea bună, dacă o putem numi aşa, că e, spre deosebire de mulţi alţii, noi am reuşit oarecum să o conservăm şi ne gândim la viitorul sezon estival, despre care ne dorim să nu mai semene cu cel anterior', a mai declarat artistul, pentru sursa citată anterior.

Ce spune Ovidiu Komornyik despre Angela Similea

Pe cei doi îi leagă o prietenie de durată. Mai mult decât atât, ea l-a încurajat atunci când el era gata să renunțe la muzică.

„Aţi fi tentaţi poate să credeţi că eu am fost cel care i-am ridicat moralul Angelei Similea. Da, de unde! A fost exact pe dos. Eu, mai tânăr, am fost cel dărâmat, ea cea cu sfaturile pozitive, cu impulsurile, cu dorinţa şi speranţa în mai bine, Ea îmi ridică moralul!', afirmă Komornyik.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton