Otniela Sandu, prima apariție la TV cu iubitul ei. Cine este și cum s-au cunoscut

 Lupescu Anca
.

Otniela Sandu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Radu Constantin. Cei doi au avut prima apariție televizată, iar actorul i-a făcut o declarație de dragoste impresionantă. Radu Constantin și Otniela sunt împreună de ceva timp. Vedeta a făcut dezvăluiri despre cum s-au cunoscut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Otniela Sandu a acceptat să apară cu iubitul ei în emisiunea prezentată de Teo. Ea l-a ținut ascuns pe iubitul ei de ochii tuturor până la începutul acestui an. Povestea lor de iubire a început în urmă cu câteva luni bune și și-au dorit să aibă intimitate o vreme.

Sunt foarte bine, sunt fericită și transmit asta. Noi ne-am întâlnit în urmă cu un an și jumătate. Ne-am salutat și atât, doar am întrebat cine e că are ochii frumoși, dar oricum am uitat', a declarat blonda.

otniela-sandu-si-radu-constantin-un-cuplu-ca-n-filme-cum-a-inceput-povestea-lor-de-dragoste_2_size7otniela-sandu-si-radu-constantin-un-cuplu-ca-n-filme-cum-a-inceput-povestea-lor-de-dragoste_2_size7

Iubitul Otnielei Sandu joacă în serialele Școala invers' și DM'. Regizorul a mărturisit că este cucerit de frumusețea partenerei sale și că reușește să îi aducă zâmbetul pe buze mereu.

De atenția care i se acordă nu aș putea să spun că sunt copleșit, suntem în același domeniu, dar, de frumusețea ei sunt copleșit', a mărturisit tânărul actor.

În timpul declarațiilor, fosta concurentă de la Ferma' a povestit un episod amuzant de la începutul relației.

La început am făcut un lucru frumos, un desert, dar el în loc să aprecieze treaba asta, zice că am vrut să-l omor. Eu făceam bomboane de mult timp, le-am verificat, dar a ajuns un sâmbure în el cu care era să se înece. Eu n-am crezut și i-am cerut să-mi aducâ sâmburele, pe care mi l-a adus într-o cutie de inel și acum îl am. Aș vrea a opta zi pentru ca el să fie doar cu mine, pentru că e foarte ocupat', a spus Otniela Sandu.

Cu ce probleme de sănătate s-a născut Otniela

Otniela Sandu s-a născut cu niște probleme care, dacă nu ar fi fost rezolvate la timp, viața ei ar fi fost cu totul alta.

Otniela s-a născut cu luxație congenitală bilaterală și a avut probleme până la vârsta de 4 ani.

Citește și: Imagini SEXY! Fiica lui Lenny Kravitz a recreat coperta nud a mamei ei, de acum 30 de ani!

Citește și: Reacția Mădălinei Ghenea după ce iubitul ei cu 12 ani mai mic, Nicolo Zaniolo, a anunțat că va fi tată:„Vă spun adevărul!’

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu au făcut Revelionul împreună.Ce se întâmplă în relație, după jumătate de an

Citește și: Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor se mărită.Cine este iubitul ei, cu 20 de ani mai în vârstă

În 2016, Otniela Sandu participa la cel mai îndrăzneț și provocator concurs de supraviețuire produs de Pro TV, unde s-a remarcat nu doar prin frumusețe, ci și prin curajul cu care a trecut peste toate probele, fiind una dintre surprizele reality show-ului.

Atunci a ajuns până în finala concursului și a fost la un pas de a câștiga premiul cel mare de 100.000 de dolari. Acum, Otniela se numără printre cei 18 curajoși care se întrec în cadrul noului sezon al reality show-ului Ferma, unul mult mai incitant și mai plin de adrenalină.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton