Andreea Bălan a plecat în vacanță, la schi, cu Tiberiu Argint. A lăsat fetițele cu George Burcea

 Lupescu Anca
.

Andreea Bălan și-a lăsat fetițele cu tatăl lor, George Burcea, și a plecat într-o escapadă romantică la munte împreună cu iubitul ei, Tiberiu Argint. Chiar dacă și-a criticat de multe ori fostul soț cu privire la creșterea micuțelor, artista a decis să aibă încredere în el pentru câteva zile și le-a lăsat pe fetițe cu el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan a plecat la munte alături de iubitul ei, dar și de sora acestuia.  „Prima zi a ei la schi', a scris Sonia Argint într-o postare pe instagram cu Andreea Bălan.

Andreea le-a mărturisit fanilor ei că îi este teamă și are emoții, pentru că nu a schiat niciodată până acum, însă, totodată, cântăreața părea entuziasmată de această nouă provocare din viața ei.

andreea-balan-la-munte-cu-iubitul-si-familia-luiandreea-balan-la-munte-cu-iubitul-si-familia-lui

„Dragi tovarăși și prieteni, astăzi e o zi mare. Astăzi învăț să schiez. Asta dacă nu obosesc până ajung la telecabină, pentru că car cască, clăpari. Nu știu să schiez, dar mi-am dorit foarte mult timp, dar n-a fost să fie. Acum o să fie, să vedem ce-o să fie… o nebunie!', a spus Andreea Bălan pe InstaStories.

George Burcea a rămas cu fetițele

În timp ce Andreea Bălan se distrează la munte, George Burcea a rămas acasă la artistă să aibă grijă de fete. Actorul a postat mai multe imagini pe contul lui de socializare, în timp ce își petrece timpul în compania fiicelor sale, Clara și Ella.

„Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot! Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv trebuie să fac în timpul zilei, pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc', spunea Andreea Bălan.

 „Mă ajută mama. Mama s-a mutat la mine și este tot timpul. Ea se ocupă să le facă ciorbică, să le facă meniul, să mănânce bine și sănătos. Apoi o avem pe Flori, prima bonă, de când s-a născut Ella, care vine de la 08:00 la 15:00 și avem apoi o prietenă bună, Eli, care vine de la 15:00 la 19:00, iar de la 19:00 sunt eu cu mama. (…) Weekendurile împreună, bineînțeles. Astă-vară am încercat [să meargă] la munte, la mare. Am făcut tot felul de activități ca să-și trăiască copilăria din plin', a mărturisit artista, în urmă cu ceva timp.

Ce se întâmplă în relația Andreea Bălan – Tiberiu Argint

Un detaliu care ar indica contrariul a atras atenția tuturor: Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu ar fi petrecut Revelionul împreună.

Andreea Bălan a petrecut împreună cu cele două fetițe și alături de colega ei de trupă, Andreea Antonescu. A optat pentru o rochie scurtă, argintie, care i-a scos silueta în evidență și a lăsat să se înțeleagă că se simte extrem de bine.

Citește și: Andreea Bălan i-a cunoscut familia lui Tiberiu Argint.Artista a fost cu fetițele acasă la părinții lui

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint, declarații siropoase pe internet.Cei doi sunt din ce în ce mai îndrăgostiți

Citește și: Andreea Bălan, primele declarații despre logodna cu Tiberiu Argint:„Sunt foarte fericită’

Citește și: Adrian Păduraru, adevărul despre relația cu Oana Mareș din filmul Declarație de dragoste:„Între noi lucrurile nu stăteau în termeni de simpatie’/ EXCLUSIV

Însă, iubitul ei, Tiberiu Argint nu a apărut în niciun story. Să fi lipsit oare de la petrecerea dintre ani? Fanii și-au pus mai multe semne de întrebare, luând în calcul chiar și o posibilă despărțire între cei doi.

Nu a existat niciun semn, până acum, care să indice că relația lor ar fi pe butuci. Dimpotrivă! Cei doi au plecat în vacanță la munte, alături de Sonia Argint, sora lui Tiberiu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton