Otilia Bilionera are un nou iubit, de origine turcă: "După două zile, și-a tatuat numele meu pe mână"

 Oana Pantazi
.

Deși, în această vară, fanii ei așteptau să audă clopotele de nuntă, Otilia Bilionera s-a despărțit de iubitul arab, iar recent a anunțat că are un nou iubit, de data aceasta de naționalitate turcă. Iată ce dezvăluie artista despre cel care i-a furat inima!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După relația ei cu Hamude s-a încheiat în această vară, Otilia Bilionera, una dintre cele mai îndrăgite artiste din noul val, și-a luat fanii prin surprindere, anunțând că are un nou iubit. Și de data aceasta este vorba tot despre un străin, însă de naționalitate turcă. Bărbatul care a cucerit-o pe artistă este extrem de îndrăgostit de ea și i-a dovedit-o într-un mod inedit.

Bilionera-2-1Bilionera-2-1

Otilia Bilionera are un nou iubit

Trei ani a durat relația Otiliei Bilionera cu Hamude, iubitul ei arab, cu care, de altfel, s-a și căsătorit religios într-o moschee. În cele din urmă însă, drumurile lor s-au despărțit, iar acum artista iubește din nou… tot un bărbat de altă religie. Și, după cum mărturisește, noul ei iubit, de origine turcă, este extrem de îndrăgostit de ea, dovadă și gestul pe care l-a făcut pentru artistă.

„Este un om care s-a îndrăgostit foarte mult de mine. Deja, după două zile, și-a tatuat numele meu pe mână și luptă să fiu cu el. (…) E turc. Ce pot să fac dacă mă îndrăgostesc? Să zic nu? Nu am reușit să mă îndrăgostesc de niciun bărbat de la noi din țară. El e mai mic. (…) Am posibilitatea să mă mut acolo și să vin aici când am treabă', a mărturisit Otilia Bilionera, într-un podcast, pe YouTube.

Citește și: Cristina Bălan e însărcinată și a dezvăluit sexul bebelușului. Primele imagini cu burtica de gravidă: „Vă împărtășesc și vouă bunavestire'

Citește și: Anamaria Prodan, prima afaceristă din România care lansează propria colecție de NFT-uri:'Fac parte din mai multe proiecte frumoase'

Citește și: Cine este Carmen Belenesi, concurenta care s-a sărutat cu Bendeac la iUmor.A fost și la X Factor

Citește și: Cum se înțelege Andreea Bălan cu George Burcea, la aproape trei ani de la despărțire:'El este prezent în viața fetelor, dar…'

Cei doi s-au cunoscut pe plaja al cărei proprietar este tânărul, unde Otilia a ținut un concert.

„El are o plajă, am avut un concert la el, așa ne-am cunoscut', a mai spus artista.

De ce s-a despărțit Otilia Bilionera de iubitul arab

Trei ani a durat povestea de dragoste dintre Otilia Bilionera și iubitul ei arab, Hamude, și toată lumea se aștepta să formeze o familie, mai ales după ce s-au căsătorit religios într-o moschee. Din păcate, tot religia a fost cea care i-a despărțit, după cum a dezvăluit ulterior artista.

Otilia provine dintr-o familie de creștini ortodocși, unchiul său fiind preot, iar ea nu și-a dorit să treacă la islam, religia iubitului ei.

„Despărțirea mea de iubit nu e de acum, voiam să punem punct de foarte mult timp, dar am rămas în relații foarte bune cu el. Ne consultăm în continuare, noi am fost foarte mult buni prieteni în primul rând am ajuns la concluzia că nu putem să avem o relație de lungă durată deoarece noi suntem de religii diferite. Am fost o fată crescută la țară cu principii și atunci nu pot să-mi trădez familia. Vreau să cred în ceea ce cred și așa voi fi până la sfârșit. Te gândești că faci un copil și te gândești ce religie ia…', declara, cu ceva timp în urmă, Otilia Bilionera la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton