Cerasela de la Insula Iubirii a ajuns la psihiatru, după despărțirea de Rareș: "Voiam să-mi iau viața. Acum sunt pe antidepresive"

 Oana Pantazi
.

Cerasela de la Insula Iubirii a ajuns la psihiatru, după despărțirea de Rareș. Deși au plecat împreună acasă și erau mari șanse să rămână împreună, Cerasela și Rareș de la Insula Iubirii s-au despărțit în cele din urmă. Iubitul tinerei nu a făcut față prea bine după ce a urmărit totul la televizor. Cerasela a fost extrem de afectată, la rândul ei, iar depresia și gândurile negre au dus-o la psihiatru…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cerasela de la Insula Iubirii a ajuns la psihiatru, după despărțirea de Rareș. Cerasela și Rareș au fost unul dintre cuplurile cele mai urmărite de la Insula Iubirii, comportamentul tinerei reușind să-i intrige pe telespectatori încă din prima clipă. Deși evidența arăta altceva, Rareș și-a apărat iubita până în ultima clipă, nepărând afectat de flirturile ei cu ispitele și în special cu Daniel. Iată însă că, după ce s-au întors acasă, lucrurile s-au schimbat complet. În cele din urmă, cei doi s-au despărțit, iar Cerasela a căzut pradă depresiei.

Cerasela-despartireCerasela-despartire

Cerasela de la Insula Iubirii a ajuns la psihiatru, după despărțirea de Rareș

La scurt timp după difuzarea show-ului, de unde, paradoxal, au plecat împreună, Cerasela și Rareș de la Insula Iubirii s-au despărțit. Chiar dacă în timpul emisiunii Rareș a fost convins că partenera nu l-a trădat, odată ajunși acasă și după ce a văzut toate episoadele la televizor, opiniile tânărului s-au schimbat…

'Rareș nu a fost de acord cu nimic din ce am făcut eu acolo, el a mimat tot ce a fost la televizor, de pe avion au fost discuții, la întoarcere și din decembrie până în mai, mai exact pe 1 mai, a fost o încercare de relație. Eu mă simțeam vinovată, el îmi zicea că eu m-am îndrăgostit de Daniel, eu nu m-am îndrăgostit de el, eu am făcut doar un show cu el, nu am simțit absolut nimic pentru Daniel și chiar nu a fost, dacă era ceva fizic, imediat s-ar fi întâmplat, nu sunt genul de persoană care să mă ascund', a declarat Cerasela, pentru spynews.ro.

Citește și: Rareș și Cerasela de la Insula Iubirii s-au despărțit: „Atât am putut, îmi pare rău că…”

Citește și: Cum arată Cerasela de la Insula Iubirii după despărțirea de Rareș. E transformată total

Citește și: Drama trăită de Cerasela de la Insula Iubirii: „Mama și tata nu m-au vrut”

Citește și: Cum este Dragoș Bucur ca tată. Prezentatorul de la „Visuri la Cheie' are trei copii: „Bănuiesc că nu există părinți perfecți' / EXCLUSIV

„Am intrat în depresie'

În cele din urmă, inevitabilul s-a produs, în pofida faptului că cei doi parteneri au încercat chiar să facă psihoterapie de cuplu. După doi ani de relație, Rareș a părăsit-o pe Cerasela.

'Nu a putut să suporte materialele de la televizor, m-a jignit, m-a făcut femeie ușoară și că nu își dorește o asemenea persoană lângă el. Ne-am despărțit, a plecat, și-a făcut bagajul, locuiam la mine. A fost foarte greu, eu am intrat în depresie, am început să merg la psihiatru. Ne-am uitat la primul episod împreună, după iar a plecat, iar jigniri, am suferit împreună cumva, în al doilea episod a venit înapoi acasă, a zis că mai încercăm, am început pshioterapia de cuplu, a fost bine prima zi, după iar au început discuții și toate', a mai adăugat Cerasela, pentru sursa citată.

„Îmi doream să plece și să-mi iau viața'

Sunt deja patru luni de când Cerasela a fost părăsită de Rareș după Insula Iubirii. Tinerei nu i-a fost deloc ușor să gestioneze eșecul, cu atât mai mult cu cât ea și iubitul ei păreau a avea o relație foarte sudată și chiar își făceau planuri de viitor. În scurt timp s-a instalat depresia, iar Cerasela ar fi fost la un pas de sinucidere, cu atât mai mult cu cât în viața ei mai existaseră episoade traumatizante.

'Eu mă simțeam mega vinovată, îmi doream să plece și să-mi iau viața. Psihiatra mi-a recomandat antidepresive, eu voiam să plece el din casă și să-mi iau viața. Am mai avut episoade de acest gen de-a lungul vieții, din cauza violului, din cauza că nu am avut tată', a mai dezvăluit Cerasela pentru sursa citată.

Acum, între cei doi foști iubiți nu mai există nicio legătură, iar Cerasela încă nu este vindecată complet. Fosta concurentă de la Insula Iubirii încă face terapie și mărturisește că nu a renunțat la ideea de a avea o familie în viitor.

'Acum sunt pe antidepresive în continuare, fac terapie. Nu caut momentan pe altcineva, îmi e foarte greu. Îmi doresc în continuare familie, copil, vreau să fie o persoană care să mă accepte așa cum sunt, să nu mă mai schimbe cu nimic, să mă accepte așa cum sunt, să mă vadă cum sunt', mai spune Cerasela pentru Spynews.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton