OSCAR 2017: Jimmy Kimmel va fi prezentatorul celei de-a 89-a ediţii a Galei

 Florentina Liutic
.

Prezentatorul TV Jimmy Kimmel (49 de ani) a primit misiunea de a fi gazda celei de-a 89-a ediţii a Premiilor Oscar, a anunţat Academia americană de film.

 

„Sunt onorat pentru că am fost ales să prezint cea de-a 89-a ediţie a Premiilor Oscar', a declarat celebrul umorist care a fost lăudat pentru capacitatea sa de a se conecta cu oamenii, umorul şi dragostea lui pentru cinematografie.

 

„Jimmy are calităţile pe care le au toţi marii prezentatori', a spus Cheryl Boone Isaacs, preşedinta Academiei.

 

Jimmy Kimmel este unul dintre prezentatorii de « late night shows », având din 20013 propria emisiune pe ABC, iar recent a prezentat Gala Emmy, fiind lăudat pentru prestaţia lui.

 

jimmy-kimmel2

 

Kimel a anunţat în emisiunea pe care o prezintă că soţia lui, Molly McNearey este insarcinata cu al doilea copil al cuplului: „Deci, se intampla o multime de lucruri extraordinare. Felicitarile imi sunt dedicate mie. Voi prezenta Oscarurile si am facut sex! Doua lucruri pe care atunci cand eram adolescent nu le credeam posibile”, a spus el. Jimmy Kimmel mai are o fetiţă în vârstă de 2 ani cu actuala soţie şi doi copii din prima căsătorie.

 

Gala Premiilor Oscar va avea loc pe 26 februarie 2017 şi va încheia sezonul marilor premii de la Hollywwod.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton