Tom Ford refuză să o îmbrace pe Melania Trump, Jean Paul Gaultier n-ar spune nu

 Florentina Liutic
.

Oricare va fi viitorul SUA cu Donald Trump la cârmă, presa mondenă cu siguranță va cunoaște o perioadă de glorie. Scandalurile deja au început, cu designeri care declară că refuză să o îmbrace pe viitoarea Primă Doamnă Melania Trump. Tom Ford este doar unul dintre ei.

 

Într-o încercare elegantă de a nu spune direct că refuză să se asocieze cu Melania Trump, designerul Tom Ford (55) a declarat că soția celui mai puternic om din lume nu se potrivește cu valorile brandului său ca imagine și că deși i s-a mai propus și în trecut să creeze ținute pentru aceasta, a declinat oferta. A admis, în același timp, că el a votat cu Hillary Clinton și că este foarte dezamăgit de rezultatul alegerilor.

 

michelle-obama-in-tom-ford-la-palatul-buckingham-2011

Michelle Obama intr-o rochie Tom Ford, la Palatul Buckingham, in 2011

Tom Ford este de părere că Prima Doamnă nu ar trebui să poarte rochii atât de costisitoare ca ale lui, deoarece poporul ar trebui să se identifice cu aceasta. Pe de altă parte, designerul care locuiește la Londra nu a refuzat să îi ofere lui Michelle Obama o rochie extrem de costisitoare pentru întâlnirea acesteia cu regina Angliei, în 2011.

 

melania-trump1

 

Nici Marc Jacobs nu dorește să se asocieze cu Melania Trump. Acesta a declarat că nu are niciun interes în acest sens și că preferă să își risipească energia ajutându-i pe cei care vor suferi de pe urma lui Donald Trump.

 

La polul opus se află Jean Paul Gaultier, Diane von Furstenberg sau Vera Wang, care au declarat că o vor susține pe Melania.

 

Oana Popoiag, Foto: Hepta, Northfoto

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton