Olguța Berbec a născut o fetiță. Primele declarații: "Încerc să-mi revin"

 Laciu Andreea
.

Bucurie uriașă pentru Olguța Berbec! Frumoasa artistă de muzică populară a devenit mamă pentru a doua oară. A născut tot o fetiță, iar acum a făcut primele declarații după fericitul eveniment. Cum a decurs, de fapt, totul?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că suntem încă afectați de pandemie, se pare că anul 2021 vine cu o veste bună pentru Olguța Berbec. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a născut chiar astăzi. Cea de-a doua fetiță a familiei este foarte bine, iar artista abia așteaptă să se bucure în… patru.

Chiar dacă în aceste momente trebuie să se recupereze, iar abia peste trei zile va merge acasă, Olguța este extrem de fericită. Fiica ei cea mare așteaptă să își cunoascî surioara. Olguța Berbec este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de patru ani, alături de Remus Novac, soțul său.

olguta-berbec-1olguta-berbec-1

Olguța Berbec a născut pentru a doua oară

Fetița a primit nota 10 la naștere și, se pare, seamănă tot cu tatăl ei, la fel ca prima fiică a cuplului. Fetița va primi numele de Olga Maria, ales chiar de tatăl ei, celebru saxofonist Remus Novac, informează Spynews.

'Eu sunt binișor încerc să-mi revin. Fetița e foarte bine sănătoasă. A primit nota zece, are 3.700 de grame. Am primit-o să o văd, să o strâng în brațe, am rămas puțin singură să mă refac. Am avut și eu emoții în weekend, dar nu a fost necesar să venim la urgențe, am venit cu am planificat. Am fost aici și am intrat în sala de operație. Mi-am dorit să o văd sănătoasă (n.r. pe cea mică) Cred că tot cu Remus seamănă, că așa sunt fetițele', a spus Olguța Berbec la Antena Stars.

Citește și:

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit, după 9 ani de relație: „Ajunsesem să nu mai funcționăm'

Cum a cerut-o Cabral de nevastă pe Andreea Ibacka. Scena este din Romeo și Julieta, varianta bucureșteană!

Ce se întamplă cu emisiunea La Măruță după ce prezentatorul TV și familia lui au fost diagnosticați cu COVID-19. PRO TV a făcut anunțul

Cum a reacționat Olguța Berbec, când a aflat de a doua sarcină

Artista nu și-a mai încăput în piele de fericire și a împărtățit cu fanii prima fotografie cu burtica de gravidă. Chiar dacă este pentru a doua oară când a fost însărcinată, vedeta a fost la fel de fericită ca atunci când a aflat că va deveni mămică pentru prima dată.

Desigur că fanii au reacționat imediat la postarea Olguței și s-au întrecut unii pe ceilalți în urări care mai de care mai frumoase și pline de gânduri bune și sincere. Printre ei se numără și Vlăduța Lupău, buna prietenă a interpretei de muzică populară, care a lăsat un mesaj plin de emoție pentru fericita mămică.

Olguța Berbec este căsătorită cu Remus Novac

Vedeta a declarat în urmă cu ceva timp că a avut marii emoții în ziua nunții, însă, a fost cea mai fericită. Unde mai puneți că a avut o petrecere cu peste 100 de invitați?

Am avut emoţii mari, dar am fost cea mai fericită. Am avut o petrecere mare cu peste 100 de invitaţi. Ţinuta mea a fost creată o creatoare din Timişoara ce îmi este şi prietenă. Locaţia a fost foarte frumoasă, ne-am simţit minunat’, a declarat ea în urmă cu ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton