Florentina, fosta iubită a lui Livian, de la Puterea Dragostei, s-a îndrăgostit. Cine este noul ei iubit

 Lupescu Anca
.

După o frumoasă poveste de dragoste cu Bianca Comănici, Livian își găsiste liniștea în brațele noii sale iubite, pe nume Florentina. Totuși, nici această relație nu a durat prea mult, motiv pentru care cei doi s-au despărțit, spre uimirea fanilor. Acum, Florentina, fosta iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei, are din nou motive de a zâmbi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Tânăra are un nou partener și pare mai îndrăgostită ca niciodată. La câteva săptămâni bune de când s-au despărțit, Florentina se pare că a găsit iubirea în brațele unui alt bărbat. Fosta concurentă de la Puterea dragostei a postat o imagine pe contul ei de socializare, în care apare alături de un bărbat misterios.

Cei doi s-au fotografiat din spate într-un cadru complet alb. Florentina se află cu iubitul ei la munte, însă nu a vrut să dea prea multe detalii despre noul ei partener.

Concurenta de la Puterea Dragostei declara, nu cu mult timp în urmă, că este îndrăgostită de Livian, iar la un moment dat chiar au vorbit despre posibilitatea de a avea un copil împreună. Se pare că lucrurile nu au decurs cum și-au dorit, așa că au luat-o pe drumuri diferite.

„După câteva luni pline de controverse și speranță…Țin să vă anunț că relația cu Nicoleta a ajuns într-un punct mort, drept urmare am decis să spun stop. Fac acest anunț în semn de respect pentru haită.Nedorind să aflați din alte surse',  a fost mesajul lui Livian, prin care anunța despărțirea. 

La rândul ei, Florentina a postat un mesaj prin care dădea de înțeles că nu mai era fericită alături de fostul concurent de la Puterea dragostei. 

images-12images-12

„Respectul de sine înseamnă să: știi când este timpul să pleci, să nu te mulțumești cu puțin, să nu aștepți pe cineva să te aleagă, să nu îți lipești etichetele altora despre tine pe frunte, să fii capabil să le spui oamenilor care merită să ‘f**k off, să îți accepți imperfecțiunile, să-ți înțelegi, valorizezi, vindeci și onorezi trecutul, să-ți iubești parcursul, să schimbi ce poate fi schimbat, să accepți ce nu poate fi modificat' ,  este mesajul postat de tânără.

Livian și Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, o nouă împăcare?

Livian și Bianca Comănici s-ar fi împăcat, în ciuda trecutului tumultos împreună și se pare că relația lor nu s-a terminat definitiv. Spre bucuria fanilor, există semne care ar indica că cei doi concurenți de la Puterea Dragostei ar fi reluat legătura și chiar ar mai fi dat o șansă relației.

Livian și Bianca Comănici de la Puterea Dragostei au avut o relație controversată, cu multe suișuri și coborâșuri, presărată cu numeroase certuri, despărțiri și împăcări. Totuși, se pare că nu pot sta departe unul de celălalt prea mult timp.

Potrivit apropiaților, cei doi ar avea o relație pe ascuns la acest moment, cu toate că Bianca este încă în București, iar Livian la Cluj.

Citește și: Dan Capatos are colegă nouă la Xtra Night Show!A început sezonul alături de Paula Chirilă

Citește și: Pepe, totul despre divorțul de Raluca Pastramă. Cum se înțeleg acum și ce spune despre o nouă relație:„Am învățat să…’/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Moșneagu, eliminată de la Survivor. Războinica a izbucnit în plâns:„Problema la genunchi…’

„Bianca Comănici și Livian s-au împăcat sau cel puțin se zvonește că s-au împăcat, dar se pare că Bianca este în București, iar Livian este în Cluj. Ceea ce înseamnă că cei doi nu s-au împăcat, acum dacă cei doi au conversații private și Livian și-a dat seama ce fel de om este Bianca, după ce a avut o relație de aproape un an cu o altă fată, este decizia Biancăi dacă îl acceptă în viața ei. Apropiații lor susțin că cei doi au o relație pe ascuns’,au dezvăluit vloggerițele Reea și Tina, într-un vlog postat pe Youtube.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton