Octavia Geamănu, scoasă de la Observator. Ce spune prezentatoarea TV și cine îi va lua locul: „Sunt...”

 Laciu Andreea
.

Octavia Geamănu, scoasă de la Observator. Mutare total neașteptată în televiziunea din România: Octavia Geamănu, scoasă de la Observator. Îndrăgita prezentatoare se afla la pupitrul știrilor în weekend, dar nu a mai apărut de o lună pe micile ecrane la finalul săptămânii. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu vedeta Antena 1?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Octavia Geamănu, scoasă de la Observator. Se pare că șefii din Antenă ar fi anunțat-o pe Octavia Geamănu că nu va mai prezenta Observatorul de weekend, anunță Pagina de Media. Ulterior, după ce a fost plecată în concediu, s-a întors la locul de muncă, dar acolo se afla și prezentatoarea programată deja pentru ziua respectivă. Au urmat o serie de discuții menite să lămurească această situație neașteptată.

octavia-geamanu-1octavia-geamanu-1

Octavia Geamănu, scoasă de la Observator

După ce vedeta Antena 1 a ajuns la muncă în același timp cu cea care urma să o înlocuiască în ziua respectivă, Mihaela Călin, a intervenit și producătorul Observatorului, care ar fi tranșat rapid situația cu un telefon dat șefilor din Antena 1.

Cea care va apărea curând la pupitrul Observatorului de weekend este o jurnalistă cu experiență în televiziune: Irina Ursu. Ea a lucrat la Aleph începând cu ianuarie 2020, iar anterior a prezentat știri la postul de radio Smart FM și a fost jurnalist la Pro TV Cluj timp de aproape patru ani și jumătate, conform sursei citate anterior.

Citește și: Cum se înțeleg Marian Ionescu și Octavia Geamănu cu fiul lor, în vârstă de 6 ani:„Nu are nicio treabă, nici cu pianul, nici cu tobele'

Citește și: Karina Fetica și Marco Cigognini, ispitele de la Insula Iubirii, formează un cuplu.E o premieră în istoria emisiunii

Citește și: Motivul pentru care Octavia Geamănu nu și-a mai dorit al doilea copil:Mi-am făcut 200 și ceva de injecții singură, în burtă' / EXCLUSIV

Citește și: Vica Blochina s-a accidentat la Splash! Vedete la apă și va ajunge la spital:„Trebuie să fac o ecografie'

Prima reacție a vedetei Antena 1

Se pare că situația este atât de tensionată în acest moment încât discuțiile dintre Octavia Geamănu și șefii Antena 1 se poartă deja la nivel de avocați. Reprezentanții oficiali ai postului de televiziune nu au dorit nici să comenteze situația, nici să explice care sunt motivele pentru care s-a decis scoaterea de pe post a prezentatoarei Observatorului de weekend.

După ce a fost contactată la rândul ei de Pagina de Media, Octavia Geamănu a făcut doar o declarație scurtă, fără să lămurească această situație neobișnuită: „În acest moment sunt sub contract şi îl respect, vin la muncă de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00”.

Cine este Octavia Geamănu?

Prezentatoarea lucrează în cadrul grupului Intact de aproape două decenii. S-a angajat aici în anul 2003, atunci când a început să lucreze la Antena 1 Târgu Jiu. În anul 2005, s-a mutat la București, unde a fost reporter Observator și prezentator GSP TV.

A prezentat, de-a lungul timpului: Observator Matinal, Observatorul de la ora 22.30, Observator Special, dar și știrile de dimineață, împreună cu Daniel Osmanovici. Începând cu anul 2018, Octavia Geamănu a trecut la pupitrul Observatorului de weekend.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton