Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-ar fi despărțit. Soțul vedetei, după ce s-a spus că ar fi plecat de acasă și ar avea o nouă iubită: „Nu vorbesc cu...”

 Radulescu Ruxandra
.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, s-ar fi despărțit. O nouă informație zdruncină showbiz-ul românesc. Potrivit unor surse din presa mondenă, Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, și-ar fi spus adio după șase ani și jumătate de căsnicie. Partenerul vedetei s-ar fi mutat deja din căminul conjugal, iar acum ar locui singur. Alex Ashraf și-ar fi găsit și o nouă iubită, alături de care s-ar fi afișat la un restarant din Capitală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, s-ar fi despărțit. Potrivit unor surse apărute azi în presa mondenă, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-ar fi despărțit după șase ani de mariaj. Mai mult, cei doi nu ar mai locui împreună, iar partenerul Oanei s-ar fi mutat singur, într-o nouă locuință.

oana-zavoranu-si-sotul-fb2-1oana-zavoranu-si-sotul-fb2-1

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf nu au dat semne, în ultima vreme, că ar fi existat tensiuni în relația lor mai ales, că nu și-au șters pozele împreună de pe rețelele de socializare, așa cum fac majoritatea cuplurilor atunci când se despart. Cu toate acestea, Alex Ashraf ar fi fost surprins în prezența unei domnișoare, luând masa în oraș. Iată despre ce ar fi vorba!

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, s-ar fi despărțit

Potrivit unor imagini nou apărute în presă, soțul Oanei Zăvoranu ar fi părăsit căminul conjugal și s-ar fi mutat singur. Mai mult acesta ar avea deja o nouă parteneră, iar cei doi ar fi mers împreună la un restaurant din capitală, unde ar fi luat masa împreună cu un prieten comun menționează SpyNews. Vezi imaginile AICI.

Citește și: De ce nu mai vrea Oana Zăvoranu să intre în politică:'Dacă mă spurcam, tot ce atingeam, brusc se transforma în aur'

Citește și:Cum s-a încheiat războiul dintre Luis Lazarus și Oana Zăvoranu:'Am fost nevoit să-mi vând tot'

Oare aceasta înseamnă că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au pus punct căsniciei dintre ei? Până la acest moment, doar partenerul vedetei a oferit o declarație.

'Nu vorbesc cu presa! N-am nicio declarație de dat, lăsați-mă cu articolele voastre! Încercați să dați știri mai bune și după vorbim, nu știri proaste și articole idioate, atunci vom vorbi. Mai dați în continuare, hai la revedere', a spus Alex Ashraf atunci când a fost contactat de reporterii Spynews.ro.

Oana Zăvoranu: „Am avut o relație cu suișuri și coborâșuri”

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în 2016, iar cei doi au avut o căsnicie cu suișuri și coborâșuri, așa cum se întâmplă în orice relație. Vedeta a relatat cu sinceritate că împreună cu partenerul ei au reușit să treacă peste momentele dificile și că dragostea i-a adus mereu împreună.

„Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit”, a povestit Oana Zăvoranu, la „Showbiz Report’ de la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton