„Să nu uităm de unde a venit fata asta, cum era ținută...”. Claudia Pătrășcanu, replică acidă către Bianca Drăgușanu, după ce a acuzat-o de hărțuire

 Laciu Andreea
.

Claudia Pătrășcanu, replică acidă către Bianca Drăgușanu, după ce a acuzat-o de hărțuire. Claudia Pătrășcanu a reacționat acum extrem de dur, după cele mai noi acuzații lansate de Bianca Drăgușanu. Actuala iubită a lui Gabi Bădălău a susținut public că artista o hărțuiește și o jignește atât pe ea, cât și pe Sofia, fetița vedetei. Nu este pentru prima dată când cele două se ceartă, iar lucrurile nu par să se liniștească prea curând între ele. Cântăreața a revenit acum cu noi replici acide la adresa actualei partenere de viață a lui Gabi Bădălău și nu s-a ferit să îi adreseze cuvinte grele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu, replică acidă către Bianca Drăgușanu, după ce a acuzat-o de hărțuire. Claudia Pătrășcanu a revenit cu replici dure la adresa Biancăi Drăgușanu. Recent, cea din urmă a acuzat-o pe cântăreață de hărțuire. După ce i-a adresat vorbe acide blondinei, artista a amintit și de micuța Sofia, susținând că o compătimește pe fetița Biancăi Drăgușanu.

claudia-patrascanu-gabi-badalau-1claudia-patrascanu-gabi-badalau-1

Claudia Pătrășcanu, replică acidă către Bianca Drăgușanu, după ce a acuzat-o de hărțuire

Cântăreața susține că principalul vinovat pentru scandalul pornit între ea și Bianca este chiar Gabi Bădălău. Cântăreața susține că omul de afaceri ar fi trebuit să o țină în frâu pe actuala lui iubită, atunci când blondina ar fi jignit-o public pe fosta lui soție.

”N-am prea multe de spus în privința acestei femei și cred că toată lumea știe acest lucru. Nu vreau să intru în circul ei pe care îl face de foarte mulți ani înainte să fie cu Gabi. S-a ajuns aici tocmai din vina lui Gabi, dacă mă întrebați pe mine, un bărbat n-ar permite așa ceva mai ales că există doi copii la mijloc între mine și el.

Sunt multe lucruri de spus nu vreau să stau să le înșir mi se pare rușinos și penibil. Eu ce-am avut de spus am spus în privința copiilor mei, dacă ea își permite să vorbească despre copiii mei la televizor, vă dați seama cât tupeu fantastic și ce să fac? Să mă cobor la nivelul ei?

Să nu uităm de unde a venit fata asta, cum era ținută de calorifer și vândută lui y și z. M-am săturat să fiu jignită de neica nimeni. Îmi este milă de fetița ei. Eu n-am nimic de împărțit de ea’, a declarat Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Antena Stars, conform Spynews.ro.

Citește și: „Puțini bărbați mai sunt pe lume, restul…”. Anamaria Prodan îl laudă pe Alex Bodi, după ce a spus că nimic nu-l poate ține departe de fosta soție și fiica lui

Citește și: Bianca Drăgușanu o acuză pe Claudia Pătrășcanu de hărțuire: „Este bolnavă psihic. Mă jignește și pe mine și pe copilul meu”

Citește și: „Puțini bărbați mai sunt pe lume, restul…”. Anamaria Prodan îl laudă pe Alex Bodi, după ce a spus că nimic nu-l poate ține departe de fosta soție și fiica lui

Citește și: „Ea știe să se manifeste prin bătăi, caută circ'. Claudia Pătrășcanu a răbufnit după ce ar fi fost jignită de Bianca Drăgușanu. Ce acuzații îi aduce

Claudia Pătrășcanu continuă scandalul cu Bianca Drăgușanu

Cântăreața susține că e convinsă că fostul ei soț regretă că și-a pierdut familia, dar crede că actuala lui iubită i-ar fi făcut vrăji ca să îl țină lângă ea, susține Claudia Pătrășcanu.

„Să nu uităm de unde a plecat. E o femeie ce a fost ținută de un clan mare din România asta. A fost împărțită în toată Europa să facă prostituție. Cum aș putea eu, Claudia Pătrășcanu, vreodată să mă pun pe o canapea cu o asemenea speță de om? Niciodată în viața asta.

N-am să-l uit când a venit în casa mea și mi-a descris-o pe câți bani a luat-o în Maldive și că e o prostituată de care nu mai scapă, care i-a făcut vrăji, că a găsit menajera niște ace înfipte în pernă. M-a rugat din suflet să-l duc la preot, ca să-l scape de ea. Și tot n-a putut să scape.

Nu mai are scăpare. Din păcate pentru el, nu mai are scăpare. Nu am să-i permit acestei individe – un nimic de om – să vorbească despre copiii mei, despre cât cheltuie Gabi (Bădălău – n.r.) cu copiii mei. Îi e teamă că nu mai are bani? Că dă Gabi (Bădălău – n.r.) mai mult copiilor decât îi dă ei?

Gabi (Bădălău – n.r.) plătește încă școala copiilor. Nu mie. Copiilor. Care e problema ei? Vrea să i-o plătească ei, copilului ei? De ce o interesează pe ea copiii mei? Să stea cuminte în banca ei', a declarat Claudia Pătrășcanu, conform Playtech.

Bianca Drăgușanu, acuzații dure pentru fosta soție a lui Gabi Bădălău

Recent, actuala iubită a lui Gabi Bădălău a acuzat-o pe Claudia Pătrășcanu că o terorizează cu mesajele. Acest lucru ar fi început după ce, inițial, cântăreața i-ar fi propus Biancăi Drăgușanu să se alieze împotriva lui Bădălău.

„De doi ani de zile sunt terorizată de această femeie, care îmi dă mesaje în continuu. Când o blochez, îi dă mesaje lui Gabi și nu se poate opri. Are perioade în care refulează asupra mea. Acum 2 ani, când eram în Maldive cu Gabi, mi-a dat mesaj în care ea, pacifistă, voia să se alieze cu mine și să-mi spună ea mie cine este el.

A trecut o perioadă, a început cu atacurile asupra mea fără ca eu vreodată să-i fi dat vreun motiv. (…) Nu mă pot lăsa călcată în picioare de o ***** ridicolă de-a dreptul, care vine și zice că eu vreau circ și că eu fac circ la televizor. (…), a declarat Bianca Drăgușanu, tot în exclusivitate pentru Antena Stars.

Sursă foto: arhiva Viva

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton