Oana Zăvoranu, adevărul despre operațiile estetice: „M-ați zăpăcit cu întrebările astea. Vă anunț...”

 Calin Maria Bianca
.

Oana Zăvoranu, adevărul despre operațiile estetice. De-a lungul timpului, fanii s-au tot întrebat ce operații estetice are Oana Zăvoranu. Frumoasa brunetă a tot evitat subiectul, iar asta nu pentru că are ceva de ascuns, ci pentru că nu a dorit să intre în discuții. Totuși, cei care o urmăresc au insistat, astfel că acum a spus adevărul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu, adevărul despre operațiile estetice. Oana Zăvoranu este cu adevărat o femeie frumoasă, care de-a lungul timpului s-a făcut remarcată de nenumărate ori. Ei bine, cum urmăritorii din mediul online se împart în două categorii, și ea se numără printre vedetele care au fost 'acuzate' că s-au transformat cu ajutorul operațiilor estetice. Frumoasa brunetă a lăsat lumea să vorbească și s-a abținut din comenatarii până acum.

zavoranu-9-2zavoranu-9-2

De data aceasta însă, Oana Zăvoranu nu a mai tăcut când s-au adus în discuție operațiile estetice. Frumoasa brunetă a fost cât se poate de sinceră cu cei care o urmăresc în mediul online și o îndrăgesc, astfel că a vorbit fără perdea despre schimbările la nivelul fizionomiei. Spre uimirea tuturor, vedeta a recunoscut că nu are operații estetice.

Citește și: Dorian Popa, declarații dure despre Alex Velea:„M-a jignit foarte tare, n-am să uit niciodată'. Cum a criticat-o pe Oana Zăvoranu

Citește și: De ce nu mai vrea Oana Zăvoranu să intre în politică:”Dacă mă spurcam, tot ce atingeam, brusc se transforma în aur”

Citește și: Bianca Drăgușanu și-a dus fiica la salon ca să-i vopsească părul, la doar 6 ani:'Facem șuvițe, știe exact ce vrea'

Citește și: Alex Dobrescu are o nouă iubită, după despărțirea de Cristina Cioran.Cine este femeia cu care s-a sărutat în lift

Oana Zăvoranu, adevărul despre operațiile estetice

Oana Zăvoranu și-a luat prin surprindere fanii! Frumoasa brunetă a spus clar că nu are operații estetice până în acest punct al vieții. Ajunsă la vârsta de 49 de ani, vedeta a explicat că nu a fost supusă vreunei operații estetice care să o schimbe din punct de vedere al fizionomiei.

„Nu știu dacă mă operez… și ce să operez când sunt așa perfectă?', a spus Oana Zăvoranu, pe pagina sa de Instagram, în secțiunea Stories.

Ce spune Oana Zăvoranu despre operațiile estetice în viitor

Oana Zăvoranu este o femeie care știe cum să aibă grijă de ea, iar vârsta pare a fi doar un număr pentru ea dacă ne uităm cât de bine arată. Totuși, după ce a deslușit misterul și a spus clar că nu are operații estetice, a lăsat loc de interpretări. Frumoasa brunetă nu a zis nu unor operații estetice în viitor, dar a precizat că dacă o se recurgă la astfel de lucruri, o să țină pe toată lumea la curent cu această noutate.

'M-ați zăpăcit cu întrebările astea… Vă anunț… Nu dormiți de grijă.', a mai spus Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare.

Cum își menține silueta de invidiat Oana Zăvoranu

Ei bine, nu doar despre operațiile estetice a fost întrebată Oana Zăvoranu. Pe lângă frumusețea de care dă dovadă fără operații estetice, vedeta se bucură și de o siluetă de invidiat. Mulți au crezut că la mijloc este vorba de o dietă drastică, însă nu este așa. Aceasta a explicat că gena este cea care o ajută și nu a ținut vreodată vreun regim alimentar pentru a slăbi.

„Nu fac nimic în afară de a-mi face un scrubbing puternic de câte ori fac bai, corporal și facial. Apoi, niște serumuri și creme bune și iată-mă! Dar nimic cu un program anume. Gena… ADN-ul părinților mei, șansa mea și fără diete vreodată în viața mea', a povestit Oana Zăvoranu pe Instastory.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton