Oana Zăvoranu a izbucnit, când fanii au criticat-o pentru operații: „Nu ca toate care sunt făcute copy-paste”

 Lupescu Anca
.

Oana Zăvoranu este cunoscută pentru caracterul ei impulsiv și exploziv, dar și pentru sinceritatea de care a dat dovadă întotdeauna. Bruneta a spus mereu ce gândește, iar asta s-a văzut și când a fost criticată de fani pentru că are prea multe operații. Cu toate că arată extrem de bine la cei 47 de ani, vedeta a apelat și la câteva intervenții estetice, însă asta nu a fost pe placul fanilor ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ultima fotografie postată de Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram a stârnit un val de controverse în rândul admiratorilor, care și-au dat cu părerea referitor la aspectul divei și la intervențiile estetice prin care a trecut ca să ajungă la acest rezultat.

Comentariile răutăcioase au scos-o din minți pe vedetă, care nu s-a putut abține să nu le răspundă pe măsură.

oana_zvoranu_si_alex1_29560300oana_zvoranu_si_alex1_29560300

„Si nu va mai luati dupa tâmpele care pt orice frimitura aruncata de oricine, va spun sa va duceti colo sau colo, sau sa cumparati aia sau aia…ca totul e la misto, la vrâjeala si voi puneti botu 😈.

Oana Zăvoranu a ținut să explice faptul că intervențiile estetice la care a apelat au avut scopul de a-i îmbunătăți aspectul natural, prin mici retușuri, dar care să nu îi schimbe fizionomia și să semene cu altcineva.

Vedeta încurajează operațiile estetice făcute finuț și cu bun simț și le sugerează admiratorilor să se informeze foarte bine înainte de a face o vizită în cabinetul medicului estetician.

„Da, sustin si voi sustine frumusetea PERSONALIZATA si nu cea copiata de la toate balabustele care merg la medicii esteticieni cu poza-n dinti si sunt facute ‘copy paste 😂 Unde va e personalitatea ?, a adăugat vedeta.

Răspunsul dur și la obiect al brunetei a fost apreciat prin multitudinea de mesaje pozitive primite la postarea sa.

Ce spune despre un copil

Oana Zăvoranu este căsătorită de mulți ani cu Alex Ashraf. Ei s-au căsătorit în secret pe data de 9 septembrie 2017. Deși au o relație stabilă, ei nu s-au hotărât dacă sunt pregătiți să devină părinți.

„Te admir, ești o adevărată femeie, dar vreau să te văd cu un bebe, ai fi minunată. Pe când?', este întrebarea pusă de una dintre fanele actriței.

Oana Zăvoranu a dat de înțeles că nu exclude să facă un copil.

 „Asta nu știu în momentul ăsta, dar orice e posibil', a fost răspunsul Oanei Zăvoranu, la InstaStory.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton