Gabriela Cristea, surpriză inedită pentru Tavi Clonda de ziua lui: "Nu prea pot să spun chiar tot"

 Cica Cristina
.

Tavi Clonda a împlinit zilele trecut 41 de ani, prilej de care soția sa, Gabriela Cristea, a profitat pentru a-i face o surpriză de proporții. Iată ce cadou a primit concurentul de la Te cunosc de undeva de la partenera lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Tavi Clonda a împlinit pe 15 septembrie 41 de ani. Concurentul de la Te cunosc de undeva a avut parte de o aniversare frumoasă, presărată cu o serie de surprize, care au venit și din partea colegilor de platou, dar și din partea soției.

După ce s-a gândit destul de mult cum anume și-ar putea surprinde partenerul de ziua sa, se pare că Gabriela Cristea a găsit formula ideală pentru a-și uimi soțul.

Citește și: Detalii din culisele X Factor. Delia spune totul despre relația cu Loredana:„Motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie…'/ EXCLUSIV

Din păcate, Tavi Clonda a dezvăluit doar o parte din surpriza de care a avut parte. Gabriela Cristea i-a luat ceva de îmbrăcat, a organizat petrecerea în cinstea lui și l-a surprins cu un cadou mai special. În privința acestuia, Tavi Clonda nu a deslușit misterul, menționând că nu poate spune totul la TV.

Citește și: Elena Chiriac rămâne în Ferma.Anisia Gafton părăsește competiția, după ce a ratat și a doua șansă

'A făcut o postare frumoasă, ăsta e cadoul. Nu prea pot să spun chiar tot. Mi-a luat ceva de îmbrăcat, dar nu foarte interesant de spus, petrecerea la care m-a ajutat 50% să o facem și în plus alte lucruri care nu se spun.', a spus Tavi Clonda la Antena Stars.

Tavi Clonda, în vizită cu familia la mama lui

La rândul lui, Tavi a hotărât să-și facă singur un cadou și să meargă să-și vadă mama la Brașov. desigur, artistul a fost însoțit de fiicele sale și de Gabriela Cristea.

Citește și: Scandal monstru între Bogdan Mocanu și Andra Voloș:„Nu-mi place să spăl rufele în public'

'Nu am mai fost deloc, decât în ianuarie. Pentru fete a fost o bucurie, pentru că au văzut curtea. S-au mai văzut odată cu bunica, cu mama, la Predeal, dar tot după șase luni. E foarte rar și fetele simt. La început nu au vrut, dar după nu mai plecau. 'Hai la bunica, hai la bunica'. A fost mișto și pentru mama că am mers la ea de ziua mea', a mai povestit solistul.

Tavi-Clonda-Gabriela-Cristea-1Tavi-Clonda-Gabriela-Cristea-1

Mesajul emoționant al Gabrielei Cristea pentru Tavi Clonda

Gabriela Cristea a ținut să marcheze momentul inclusiv pe contul ei de socializare, unde i-a făcut sufletului ei pereche o declarație emoționantă.

Citește și: Brigitte Pastramă vrea să îi cumpere un apartament fiului său.Ce condiție trebuie să respecte Robert

„Azi este ziua prințului meu pe cal alb! Sunt fericită că ne-am găsit și îi mai cer lui Dumnezeu doar sănătate, de dragostea noastră ne îngrijim noi. Te iubesc, soțul meu!', a scris Gabriela în dreptul fotografiei soțului ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton